Tarım işçilerini taşıyan kamyonet şarampole uçtu: Ölü ve ağır yaralılar var

Gaziantep'te mevsimlik tarım işçilerini taşıyan pikabın, hafif ticari araca çarparak devrildi. Kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi de ağır yaralandı.

Gaziantep'te mevsimlik tarım işçilerini taşıyan bir pikap ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi de ağır yaralandı.

Olay, Oğuzeli-Karkamış kara yolunun 10. kilometresinde saat 16.30 sıralarında gerçekleşti. Ahmet Gussen yönetimindeki 27 MC 6480 plakalı pikap, Ertuğrul Tamer'in kullandığı 35 EA 2946 plakalı hafif ticari araca çarptı ve çarpışmanın etkisiyle devrildi.

Kaza sonrası bölgeye 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Gaziantep'teki çeşitli hastanelere kaldırıldı. İlk belirlemelere göre, kazada yaralanan 23 kişiden 1'inin hayatını kaybettiği bildirildi.

Kazazedelerin yabancı uyruklu mevsimlik tarım işçileri olduğu ve Oğuzeli ilçesinde tarlada çalıştıktan sonra evlerine dönerken kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazanın nedenine ilişkin detaylar henüz netleşmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN