İstanbul'un havadan çekilen görüntüsü şok etti! Deprem olursa hepimiz bittik: Nefes alacak yer bile yok

İstanbul'un havadan çekilen görüntüsü, şok etkisi oluşturdu! Olası bir depremde hepimiz bittik! Nefes alacak yer bile yok...

Türkiye’nin en büyük metropolü olan İstanbul, deprem riskinin en yüksek olduğu şehirlerden biri olarak biliniyor. Son dönemde şehrin havadan çekilen görüntüleri, bu tehlikeyi bir kez daha gündeme getirdi. İstanbul’un yoğun yapılaşması, olası bir depremde nasıl bir felaket yaşanabileceğini açıkça ortaya koydu.

İstanbul’un neredeyse tamamen beton yığını haline gelmiş görüntüsü, uzmanlar ve vatandaşlar arasında büyük bir endişeye neden oldu. Yapılaşmanın plansız ve düzensiz şekilde büyümesi, deprem anında kaçış alanlarının neredeyse sıfıra indiğini gözler önüne seriyor. Deprem uzmanları, İstanbul’da nefes alacak yeşil alanların eksikliği ve binaların yoğunluğu nedeniyle olası bir büyük depremde felaketin kaçınılmaz olduğuna dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN