'Yalı Çapkını'ndan 'Annem Ankara'ya transfer: Selen Özbayrak kadroda

'Yalı Çapkını'ndan 'Annem Ankara'ya transfer: Selen Özbayrak kadroda

"Yalı Çapkını" dizisinde canlandırdığı Dicle karakteriyle ekranlara çıkan başarılı oyuncu Selen Özbayrak, yeni bir projeye daha imza attı. Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür gibi deneyimli isimlerin başrollerini paylaşacağı "Annem Ankara" dizisinin kadrosuna dahil olan Özbayrak, yeni dizisinde "Sibel" karakterine hayat verecek.

Başrollerini Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür'ün paylaşacağı merakla beklenen dizi "Annem Ankara", çekimlerine başladı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın özel haberine göre, dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında son olarak "Yalı Çapkını" dizisinde Dicle karakteriyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Selen Özbayrak da bulunuyor.

"Annem Ankara"da "Sibel" karakterine hayat verecek olan Selen Özbayrak, dizide Bergüzar Korel'in canlandırdığı Zuhal karakterinin oğlu Burak'ın (Durukan Çelikkaya) yakın arkadaşı olarak ekrana gelecek.

Dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN