90'ların ünlü oyuncusu evinde ölü bulundu! Hayranları yasa boğuldu, henüz 43 yaşındaydı

90'ların ünlü oyuncusu evinde ölü bulundu! Hayranları yasa boğuldu, henüz 43 yaşındaydı

Bir döneme damgasını vuran dizilerde rol alan ünlü oyuncu, 43 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberi, sosyal medyada şok etkisi yaptı. İşte detaylar...

90'lı yılların popüler dizisi 'Home and Away'de rol alan Jai Evans, Avustralya'nın Sydney kentindeki evinde ölü bulundu.

Oyunculuk kariyerinin ardından sürpriz kararla halkla ilişkiler alanına yönelen Jai Evans, 24 yaşında kendi PR şirketini kurmuş, birçok ünlüye ve medya şirketine danışmanlık yapmıştı.

jai-evans-kimdir-neden-oldu.jpg
Jai Evans

ÖLÜM NEDENİ BELİRLENEMEDİ

43 yaşında hayatını kaybeden Jai Evans'ın ölüm nedeni henüz bilinmezken, olayla ilgili adli tıp raporunun hazırlanacağını bildirildi.

Jai Evans'ın ani ölümü sevenlerini üzerken sosyal medyada ünlü oyuncunun ne kadar iyi ve yardımsever biri olduğuna dair paylaşımlar yapıldı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN