2024'ün heyecanla beklenen Marvel yapımı vizyonda: ‘Süper kahraman’ sürmenajına taze kan

2024'ün heyecanla beklenen Marvel yapımı vizyonda: ‘Süper kahraman’ sürmenajına taze kan

Gişeye Hollywood dopingi geldi. Marvel Studios imzalı ‘Deadpool&Wolverine’ aksiyon dozu yüksek senaryosuyla türün meraklılarına hitap ediyor. Yılın en iyi süper kahraman filmi olarak görülen ve 2 milyar dolar hasılat eşiğini aşması beklenen yapımda başrolleri Ryan Reynolds ile Hugh Jackman paylaşıyor.

SALİHA SULTAN

Sinemalarda biri yerli 4 yeni film vizyonda. Filmlerde Marvel Studios’un ‘Deadpool & Wolverine’ öne çıkıyor. Filmin bu hafta sonu dünya çapında salonlara bir meteor gibi çapması, 2 milyar doları aşan bir hasılata imza atması bekleniyor. Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’in başrolde olduğu filmi izleyen eleştirmenlerin ilk yorumlarında son yılların en iyi ‘süper kahraman filmi’ olduğu fikri öne çıkıyor.

Türkiye’de sinema salonlarında bugün biri yerli 4 yeni film vizyonda. Vizyonda Marvel Studios’un 24 Temmuz’da vizyona giren, 2024’ün heyecanla beklenen yapımı ‘Deadpool & Wolverine’ dikkati çekiyor. Filmin bu hafta sonu dünya çapında salonlara bir meteor gibi çapması, 2 milyar doları aşan bir hasılata imza atarak birçok gişe rekorunu kırması bekleniyor. Marvel Comics karakterleri Deadpool ve Wolverine’e dayanan serinin üçüncü filmini başrolünde Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’in oynuyor. Shawn Levy’nin yönetmen koltuğunda oturduğu film, Wolverine ile Deadpool’un yollarının bir şekilde kesişmesiyle ortak bir düşmanı yenmek için bir araya gelmesini konu alıyor. 2024’te vizyona giren tek Marvel yapımı olarak salonlarda yer alan filmi izleyen eleştirmenlerin ilk yorumlarında son yılların en iyi ‘süper kahraman filmi’ olduğu fikri öne çıkıyor.

GALAKTİK SALDIRI: UZAY İSTİLASI: Fred Searle’nin yönettiği bilim kurgu türündeki filmde, Sarah T. Cohen, Amber Doig-Thorne ve May Kelly rol alıyor. Film, dehşet verici bir uzaylı kaçırma olayının gerçekleştiği yere seyahat eden genç bir gazetecinin burada şahit olduğu olayları anlatıyor.

AHBAR: Recep Fakiroğlu’nun çektiği yerli korku, tatil için arabalarıyla yola çıkan dört arkadaşın, bir anda yolda kalan arabaları için çekici çağırmalarıyla başlarından geçenleri izleyiciye aktarıyor.

WOODY ALLEN’DAN PARİS’TE BİR AŞK DRAMI

Usta yönetmen Woody Allen’ın senaryosunu yazıp yönettiği ‘Şans Eseri’ filmi, komedi unsurlarını da içeren, Paris’te geçen bir dram hikayesini izleyiciye aktarıyor. Lou de Laage, Niels Schneider, Anna Laik ve Melvil Poupaud’un rol aldığı filmin yönetmen Allen’ın 51’inci ve son filmi olduğu belirtiliyor. Film, Paris sokaklarında tesadüfen karşılaşan iki çocukluk arkadaşı Fanny ve Alain ‘in (Laâge ve Schneider) öyküsünü işliyor. 88 yaşındaki Allen’ın ‘Şans Eseri’ filmi, geçen yıl Venedik Film Festivali’nde 5 dakika boyunca ayakta alkışlanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN