Fenerbahçe'de korkulan oldu! Jose Mourinho yapılan hatayı affetmedi biletini kesti. 29 yaşındaki yıldız takıma veda etti

Fenerbahçe'de korkulan oldu! Jose Mourinho yapılan hatayı affetmedi biletini kesti. 29 yaşındaki yıldız takıma veda etti

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan ve son olarak En Nesyri'yi İstanbul'a getiren sarı-lacivertlilerde bu sefer ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şoke etti. Fenerbahçe'de korkulan oldu! Jose Mourinho yapılan hatayı affetmedi biletini kesti. 29 yaşındaki yıldız takıma veda etti. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika transfer bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de korkulan oldu! Jose Mourinho yapılan hatayı affetmedi biletini kesti. 29 yaşındaki yıldız takıma veda etti.

FENERBAHÇE'DE KORKULAN OLDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Takıma birçok takviye yapılırken gidecek isimler merak konusu oldu. Gelen son ayrılık haberi ise gündeme bomba gibi düştü. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki defans oyuncusu Alexander Djiku'ya talip çıktı. Fenerbahçe'nin geçen sezon bedelsiz kadrosuna kattığı Alexander Djiku sürpriz ayrılık gerçekleştirebilir.

yeni-proje-2024-07-25t114151-601.jpg

JOSE MOURINHO YAPILAN HATAYI AFEETMEDİ BİLETİNİ KESTİ! 29 YAŞINDAKİ YILDIZ TAKIMA VEDA ETTİ

Fransızlar, Belocian'ın Bayer Leverkusen'e transferi sonrası Alexander Djiku'yu transfer listesine aldı. Rennes'de ayrılması beklenen oyuncuların gitmesi sonrası Fransızlar, Djiku için harekete geçecek. Tecrübeli oyuncunun Fransa'ya dönme ihtimalinin yüksek olduğu ve transferi 10 milyon Euro gibi bir rakamla biteceği kaydedildi. Fenerbahçe, Rennes'in Alexander Djiku'ya talip olmasının ardından Ganalı stoperin fiyatını belirledi. Oyuncunun menajerine, "15 milyon euro'dan aşağıya Djiku'yu bırakmayız" denildi.

yeni-proje-2024-07-25t114206-858.jpg

Alexander Djiku, Strasbourg ile sözleşmesi sona erdikten sonra bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olmuş ve tecrübeli futbolcu sarı lacivertliler ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Fenerbahçe'deki ilk sezonunda 36 maça çıkan Djiku, 3 gol attı ve 2 asist yaptı. Tecrübeli oyuncu 7 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN