İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Mourinho 20 yaşındaki yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Mourinho 20 yaşındaki yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatları doğrultusunda transfer mesaisini sürdüren sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Mourinho 20 yaşındaki yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu elinden kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getiren sarı-lacivertli yönetimde transfer çalışmaları sürerken sıcak bir gelişme yaşandı. İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Mourinho 20 yaşındaki yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

İSMAİL KARTAL SAHAYA AYAK BASTIRMIYORDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, genç stoperi Emir Ortakaya'yı Belçika 1. Lig ekibi Westerlo’ya kiraladığını duyurdu.

yeni-proje-2024-07-25t094531-098.jpg

MOURINHO 20 YAŞINDAKİ YILDIZI FENERBAHÇE'DEN KOVDU! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Fenerbahçe, 20 yaşındaki genç stoper Emir Ortakaya'nın Belçika ekibi Westerlo'ya kiralandığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Genç oyuncumuz Emir Ortakaya, satın alma opsiyonu ile Belçika 1. lig ekiplerinden Westerlo'ya kiralandı. Anlaşmanın her iki kulüp için de hayırlı olmasını diler, Emir Ortakaya'ya başarılı bir sezon geçirmesini temenni ederiz" ifadelerine yer verildi.

yeni-proje-2024-07-25t094548-282.jpg

Geçtiğimiz sezon 1'inci Lig ekibi Kocaelispor'da kiralık olarak forma giyen Emir Ortakaya, 30 maçta görev aldı. Söz konusu bu maçlarda genç oyuncu, 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN