Hem tertemiz hem de uygun fiyatlı! 5 yıldıza sahip bu plajlar resmen büyülüyor! Kimse fazla para ödemeyecek

Hem tertemiz hem de uygun fiyatlı! 5 yıldıza sahip bu plajlar resmen büyülüyor! Kimse fazla para ödemeyecek

Tatil mevsimi gelmişken en temiz ve uygun fiyatlı otellerde merak ediliyor. Makul fiyatları ile tatilcilerin yüzünü güldüren bu plajlar herkesin tercihi olacak. Üstelik giriş ücreti de bulunmuyor. İşte 5 yıldızlı plajlar…

Kültür ve Turizm Bakanlığı Marmaris ve Bodrum'a açtığı plajlar ile tatilcilerin sevinci oldu. Özel plajlara giderek yüksek fiyat ödemek zorunda kalan tatilcilerin tatil keyfi artık bu adreslerde çıkacak. Mavi Bayraklı plaj sayısında dünyada 3 sırada yer alan Muğla, 5 yıldızlı halk plajlarıyla yüz güldürdü.

5 YILDIZI BULUNUYOR

Mavi Bayraklı plaj sayısında dünya üçüncüsü olan Muğla 5 yıldızlı halk plajları konforunu herkese sunuyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Marmaris ve Bodrum'da açılan ücretsiz girişli halk plajları vatandaşların tercihi oluyor. Makul fiyatları ve konforları ile tatilciler için kaçınılmaz adres olan bu plajlar mavi ile yeşili de bir araya getiriyor.

İçmeler Plajı › Otelz Blog

2021 yılında İçmeler’de bulunan İçmeler Halk Plajı 5 yıldızlı halk plajları arasında yerleşti. 5 yıldıza sahip halk plajında çok sayıda şezlong, şemsiye, kafe ve bar hizmeti sağlanmaktadır. Ucuzluğu ile dikkat çeken bu plajlar çoğunlukla Bodrum Türkbükü’nün en güzel koyunda yer alıyor. Girişte Ücret ödemeden muhteşem bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz.

PARANIZ CEBİNİZDE KALACAK

İçmeler de açılan Marmaris İçmeler ücretsiz girişli Halk Plajı uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor. Sahili kullanmak ücretsizken şezlong ve Loca kullanımı için ücret ödemesi yapılmaktadır. Fiyatlar son derece makul seviyede bulunurken ücretsiz bir şekilde Plajı kullanarak denizin tadını çıkarabilirsiniz. Bu plaj 09.00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Plaj hizmette şu şekildedir:

Marmaris Koyları ve Plajları - Enter Villa

Giriş - Ücretsiz

Soyunma odası - Ücretsiz

Duş - Ücretsiz

Tuvalet - Ücretsiz

Şezlong - 160 TL

Loca - 750 TL

En pahalı yemek - 300 TL

En pahalı içecek - 180 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN