Bu burçların şansına diyecek söz yok! Doğuştan şans akıyor, her işleri yolunda gidiyor

Bu burçların şansına diyecek söz yok! Doğuştan şans akıyor, her işleri yolunda gidiyor

Astrolojide yer alan 12 burçtan en şanslıları şansıyla herkesi kıskandırıyor. Yaşamları boyunca para, aşk, sağlık ve bolluk içerisinde yaşayan bu burçlar hayatın büyük fırsatlarını da elinde tutuyor. İşte astrolojinin en şanslı burçları…

Hayatta bazı insanlar tüm şansı hayatlarına yansıtmaktadır. Hemen hemen her konuda şansa elinde tutan bu kişilere baktığımızda çoğu zaman ortak burca sahip olduğu görülmektedir. İş hayatında ya da özel hayatında olduğu gibi okul hayatında da başarıyı sağlayan burçlar astrolojinin en şanslıları seçildi. İşte astrolojinin en şanslı burçları…

EN ŞANSLI BURÇLAR

yay-burcu.jpg

1- YAY BURCU

Jüpiter gezegenine sahip olan yay burcu şans ve bolluğu da hayatına çekiyor. Doğuştan şanslı olan yay burçları hayat boyu tüm fırsatları ayağına çekerken zaman içerisinde bolluk ve bereketi de sonuna kadar yaşıyor. En kötü durumlarda bile mutlaka çıkış yolu bulan yay burçları cesur, iyimser ve maceracı yapılarıyla da çoğu zaman şanslı kabul edilir.

boga.jpg

2- BOĞA BURCU

Şanslı burçların başında yer alan bir diğer burç ise boğa burcudur. Hırslı yapıları sayesinde yaşamları boyunca her istediklerini elde eden boğa burçları zaman kazanmak isteyen taraf olmakla birlikte sistemli ve planlı bir şekilde çalışmaktadır. Bolluk içerisinde yaşamayı hedefledikleri için bu düşünce onlara ayrı bir motivasyon kaynağı oluyor. Boğa burçları aynı zamanda şanslı olurken istediklerini elde etme konusunda da zorluk çekmezler.

oglak-burcu.jpg

3- OĞLAK BURCU

Çalışmayı çok sevdikleri için hedeflerine doğru durmadan ilerleyen oğlak burçları özellikle iş alanında çok şanslıdır. Oğlak burçlarının azimli yapısı şans ile birleştiğinde ortaya muhteşem bir ikili çıkıyor. Kararlı yapıları ile birlikte kurumsal merdivenleri hızlı hızlı tırmanan oğlak burçları şirketin yönetici konumunda olmak için yaratılmışlardır.

basak-burcu.jpg

4- BAŞAK BURCU

Çelik gibi yapılarıyla durmadan çalışan Başak burçları oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Hayatlarında başarısızlığı kabul etmeyen Başak burçları doğuştan gelen şansları sayesinde her zaman zirveye oynarlar. Başak burçları kimsenin görmediği detayları görürken hayatını istediği gibi sürdürmek için de mücadeleyi elden bırakmaz.

koc.jpg

5- KOÇ BURCU

Tutkulu ve hırslı bir burç olan koç burçları, yaptığı her işte şansını konuşturur. Durmadan çalışan kuş bursları zengin ve ünlü olmanın peşinden koşarlar. Zeki oldukları için hedeflerini her zaman büyük tutarak adım adım yaklaşmayı da başarırlar. Şansları sayesinde istedikleri fırsatları her an hayatına çeken koç burçları mutlaka başarıya ulaşır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN