Sabiha Gökçen’den uçuşu olanlar dikkat! Uçuşlar bir bir iptal ediliyor: HEAŞ duyurdu

Sabiha Gökçen’den uçuşu olanlar dikkat! Uçuşlar bir bir iptal ediliyor: HEAŞ duyurdu

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçuşu olanlar dikkat! HEAŞ’tan açıklama geldi! O tarihteki uçuşlar birer birer iptal olacak...

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ), yarın beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle uçuşlarda kısıtlama kararı alındığını duyurdu. HEAŞ'ın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, 26 Temmuz 2024 tarihinde saat 15.00'e kadar gerçekleşecek uçuşların yüzde 5'inin iptal edileceği bildirildi.

UÇUŞLARIN YÜZDE 5'İ İPTAL EDİLECEK

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nı yaz döneminde 4,8 milyon yolcu kullandı

HEAŞ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 26.07.2024 tarihinde beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, Meteorolojik Acil Durum Komitesinde alınan karara göre saat 15.00'e kadar olan uçuşların yüzde 5'i iptal edilecektir. Tüm yolcuların uçuşlarına ilişkin son durumu ilgili hava yolundan takip etmesi tavsiye edilmektedir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN