'Öldü' denilen Celil Nalçakan'dan sert tepki: Artık çok büyük bir dava açacağız

'Öldü' denilen Celil Nalçakan'dan sert tepki: Artık çok büyük bir dava açacağız

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan hakkında çıkan ölüm haberine tepki gösterdi. Nalçakan, 'Yahu Allah sizi ıslah etsin' diyerek çıkan haberleri yalanladı. Haberin duyulması üzerine kardeşinin bayıldığını söyleyen Nalçakan, konuyla ilgili olarak dava açacağını söyledi.

Son dönemlerde ATV'nin popüler dizisi "Kardeşlerim"de başrol oynayan ünlü oyuncu Celil Nalçakan, hakkında çıkan sahte ölüm haberlerine karşı sert bir tepki gösterdi. Sosyal medyada yayılan ve büyük yankı uyandıran "Celil Nalçakan kalp krizi geçirerek öldü" iddiaları, oyuncunun hem ailesini hem de sevenlerini derinden sarstı.

Dün gece sosyal medyada hızla yayılan bir haber, Türk oyuncu Celil Nalçakan'ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini iddia etti. Haberde, "Türk oyuncu Celil Nalçakan, dün gece kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Cenazesi sabah saat 10'da Ankara'da defnedilecek" ifadeleri yer aldı.

'KARDEŞİM BAYILDI, ANNEM KALP KRİZİ GEÇİREBİLİRDİ'

Nalçakan, Birce Akalay'ın doğum günü partisine katıldığı sırada, hakkında çıkan sahte ölüm haberlerinin ailesi üzerinde yarattığı etkiyi anlattı. Ünlü oyuncu, "Bugün 'Celil Nalçakan öldü' haberi çıktı. Annem 76 yaşında. Kız kardeşimi arayarak 'Başın sağ olsun' demişler. Kız bayılmış. Annem bu haberi duysaydı kalp krizi geçirebilirdi. Birkaç etkileşim uğruna böyle saygısızlık yapılmaz" dedi.

DAVA AÇACAĞINI AÇIKLADI

Bu olayın ardından Celil Nalçakan, bir dava açacağını duyurdu. Muhabir Online'a yaptığı açıklamada, "Şimdiye kadar hep sustum ama artık çok büyük bir dava açacağız. Kazandığımız paranın tamamını LÖSEV'e bağışlayacağım. Bundan sonrası onları ilgilendirir. Celil Nalçakan ölmedi ama onlar benim için yok hükmünde" ifadelerini kullandı.

INSTAGRAM'DAN SERT MESAJ

Celil Nalçakan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda da tepkisini dile getirdi. "Allah sizi ıslah etsin. Birkaç etkileşim uğruna yapmadığınız saygısızlık kalmıyor. Bu tür şarlatanlara lütfen itibar etmeyin. Bu ve benzeri hesaplar hakkında yasal işlemlerin derhal başlatılacağını duyururum" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN