Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ından kötü haber! Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Haberi rol arkadaşı duyurdu

Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ından kötü haber! Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Haberi rol arkadaşı duyurdu

Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi. Ünlü oyuncunun sağlık durumunu ise rol arkadaşı Ebru Destan paylaştı..

RENGİN UĞUR

Son dönemin en çok konuşulan yapımlarından olan, gerek hikayesi gerekse oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Kızılcık Şerbeti'nden dizinin hayranlarını üzecek haber geldi. Dizide canlandırdığı Abdullah Ünal karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi.

settar.jpg

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen geçtiğimiz gün beyin kanaması geçirdi. Haberi ise rol arkadaşı Ebru Destan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Destan paylaşımında "Settar abim dün beyin kanaması geçirdi. Ameliyatı güzel geçmiş. Bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim. Seni seviyoruz" ifadelerini kullandı.

ebru-destan.jpg

Destan'ın paylaşımı sosyal medyada büyük ses getirirken, usta oyuncunun yakın çevresinden konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN