AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ünlü sunucu ile evleniyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ünlü sunucu ile evleniyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in BengüTürk TV'de sunuculuk yapan Ecem Toplar ile evlilik hazırlığı yaptığı iddia edildi. Konuyla ilgili taraflardan henüz bir açıklama yapılmadı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in MHP'ye yakınlığı ile bilinen BengüTürk TV ekranlarında yayınlanan 'Hariciye' isimli programın editörlüğünü yapan 30 yaşındaki Ecem Toplar ile evlilik hazırlığı yaptığı iddia edildi.

TARİH HENÜZ NETLEŞMEDİ

haberler.com'un haberine göre, diplomasi muhabiri olan ve zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yurt dışı ziyaretlerine katılan Ecem Toplar ve 56 yaşındaki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in düğününün tarihi ise henüz belli değil.

bomba-iddia-omer-celik-sunucu-ecem-toplar-ile-17479425-7488-m.png

ECEM TOPLAR KİMDİR?

Ecem Toplar, Türk televizyon sunucusu ve spikerdir. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Toplar, haber sunuculuğu alanında tanınmış olup, çeşitli televizyon kanallarında çalışmıştır. Çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Ecem Toplar, son olarak BengüTürk TV'de sunuculuk yapmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN