Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki yıldızına talip yağıyor! 9 kulüp birden izlemeye gelecek. Mourinho kararını verdi, hayırlı olsun

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki yıldızına talip yağıyor! 9 kulüp birden izlemeye gelecek. Mourinho kararını verdi, hayırlı olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Son olarak EURO 2024'te gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çeken Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki yıldızına talip yağıyor! 9 kulüp birden izlemeye gelecek. Mourinho kararını verdi, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezon için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile antrenmanlara başlayan Kanarya'dan bu sefer ayrılık haberleri gelmeye başladı. Taraftarlar bu haber sonrası kahrolacak. Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki yıldızına talip yağıyor! 9 kulüp birden izlemeye gelecek. Mourinho kararını verdi, hayırlı olsun.

FENERBAHÇE'NİN 24 YAŞINDAKİ YILDIZINA TALİP YAĞIYOR

Fenerbahçe gelecek sezon için kadro planlamasına başladı. Takımda kimlerin kalıp kalmayacağı merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı. Fotomaç'ta yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin A Milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nu Avusturya maçında 9 kulüp scoutu takip edecek. 24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon gösterdiği performansı EURO 2024'te milli takıma da taşıyınca talipleri bir anda arttı.

yeni-proje-2024-07-02t112938-698.jpg

9 KULÜP BİRDEN İZLEMEYE GELECEK! MOURINHO KARARINI VERDİ

Geçtiğimiz ay Borussia Dortmund resmi teklif yaptığı Ferdi Kadıoğlu'nu bugünkü Avusturya maçında birçok kulübün scout ekibi tribünden mercek altına alacak. İngiltere, Almanya ve İspanya'dan tam 9 takım 24 yaşındaki futbolcuyu canlı gözle takip edecek. Almanya'dan Borussia Dortmund'un yanı sıra Stuttgart ve Bayer Leverkusen, İngiltere'den Arsenal, West Ham United, Fulham ve Wolverhampton, İspanya'dan ise Atletico Madrid ile Valencia'nın temsilcileri 24 yaşındaki oyuncuyu izleyecek.

yeni-proje-2024-07-02t112956-594.jpg

İlginin farkında olan Fenerbahçe, Borussia Dortmund'dan gelen 25 milyon euroluk teklifi kabul etmemiş ve 35 milyon euro talep etmişti. Fenerbahçe, bu miktarın altında gelecek olan her teklife kapıyı kapatmış durumda.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN