İbrahim Tatlıses 'Yıllardır adını anmadığım insanların adını anma' dedi! Asena'nın son hali görenleri hayrete düşürdü: Yok artık

İbrahim Tatlıses 'Yıllardır adını anmadığım insanların adını anma' dedi! Asena'nın son hali görenleri hayrete düşürdü: Yok artık

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programında bir dönem birliktelik yaşadığı ünlü dansöz Asena hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü türkücünün açıklamaları sonrasında gözler Asena'ya çevrildi. Ünlü oryantalin son halini görenler 'yok artık bu kadar değişim olmaz' dedirtti.

Bodrum'da geçirdiği kaza sonrasındaki açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Beyaz TV ekranlarında Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'in sunumuyla izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programına telefonla bağlanarak bir dönem birliktelik yaşadığı ünlü dansöz Asena hakkında açıklamalarda bulundu.

Ünlü türkücünün ünlü oryantale yönelik açıklamaları sonrasında gündeme gelen Asena'nın son halini görenler tanımakta güçlük çekerek 'yok artık' dedi.

Bodrum Yalıkavak'ta geçirdiği trafik kazası ve kaza sonrasındaki açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, son olarak Beyaz TV ekranlarında Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'in sunumuyla izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programına telefonla bağlanarak gündem yaratacak açıklamalarda bulunmuştu.

"BU KONUYU KAPATALIM"

Türk televizyon tarihinin efsane isimlerinden olan İbrahim Tatlıses Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ölümden dönmüştü. Son dönemde Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan İbo Show programıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, bu kez canlı yayındaki açıklamalarıyla sevenlerini şoke etmişti.

ibo-as-3-001.jpg

Bircan Bali'nin "Artistlikten ziyade orda bulunmak isterdiniz ama gönlünüz kırıldığı için belki de ertesin gün kahvaltıya katılmak istemezdiniz" şeklinde konuşması üzerine araya giren İbrahim Tatlıses, Bali'ye sert çıkarak 'ne demek istiyorsun şimdi anlamadım? Bu konuyu kapatalım. Konumuz şarkılar. Ben buraya şarkılar için bağlandım. Bu konuları konuşmak istemiyorum. Çünkü hoş değil." diye çıkıştı.

ASENA'NIN ADINI ANMA!

Programın bir diğer sunucusu Arto'nun "Asena'dan ayrıldıktan sonra bir şarkı yapmıştınız?" şeklinde üzerine konuşması sonrasında da araya giren ünlü türkücü, "İsmini 20 senedir anmadığım insanların ismini anmayın Allah aşkına. Karıştırma işi." diyerek Arto'ya da sert çıktı.

ibo-as-2.webp​​​​​​​

"YOK ARTIK BU KADAR DEĞİŞİM OLMAZ"

Ünlü türkücünün bir dönem birliktelik yaşadığı ünlü oryantele yönelik açıklamaları sonrasında tüm gözler Asena'ya çevrildi. Ünlü oryantalin İbrahim Tatlıses'e cevap verip vermeyeceği ise merak konusu olurken Asena'nın son hali sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü oryantalin sosyal medya hesabındaki son paylaşımlarını görenler "Yok artık bu kadar değişim olmaz", "Tanıyamadım", "Çok değişmiş" şeklinde yorumlar yaptı.

İşte ünlü oryantalin 511 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabındaki son paylaşımları:

asena.jpg

asena-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN