Elinizden gelenin en iyisini yapın! Koç, boğa, terazi, akrep, kova ve oğlaklar... İşte 15 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Elinizden gelenin en iyisini yapın! Koç, boğa, terazi, akrep, kova ve oğlaklar... İşte 15 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Bir hayır kurumu ya da birine yardım etmek gibi bir şey için "gönüllü" olmanız, bu işi yapmak ya da yapmamak gibi bir seçeneğiniz olduğu ve bu işe dahil olmayı tercih ettiğiniz anlamına gelir. Ancak şu anda, başka birinin sizi gönüllü yaptığı bir şeye kendinizi adamış olabilirsiniz. Şimdi, dahil olmak istemeseniz bile kendinizi buna mecbur hissedebilirsiniz.

15 EYLÜL 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Hayal kırıklığı yaratan bir deneyimin izlediği rotayı değiştiremeyebilirsiniz. Belki de bunu yapmamanız gerekiyor. Belki de bunun yerine kendinizi deneyimin akışına bırakmanız gerekiyor. Belki de arkanıza yaslanıp bir süre sadece gözlemek ve bu noktaya nasıl ve neden geldiğinizi anlamak size fayda sağlayacaktır. Bunu yaparsanız, aslında olan bitenin asıl amacını gerçekleştirmiş olursunuz ve bu da size ondan kurtulmak için ihtiyacınız olan gücü verebilir. Önünüzde daha iyi bir şey yatıyor olabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İçinde bulunduğunuz girişimde ne yaptığınızı biliyormuş gibi davranmanız gerektiğine inanıyor olabilirsiniz. Bu işe dahil olan diğer insanlara güven aşılamanın ya da üstlendiğiniz role layık ve güvenilir biri olarak görülmenin tek yolunun bu olduğunu düşünebilirsiniz. Bu, katlanılması gereken oldukça büyük bir baskı oluşturuyor. Kusursuz değilsiniz ve en azından makul ve anlayışlı bir kişi olan hiç kimse sizden kusursuz olmanızı beklemiyor. Bir öğrenme deneyiminin içindesiniz ve öğreneceksiniz. Şov yapmak zorunda değilsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Aşkın içine "düşmek" için aşk hakkında bilinmesi gereken her şeyi bilmenize gerek yok. Başarılı olmak için de başarıya giden yolda bilinmesi gereken her şeyi bilmeniz gerekmez. Bir daha karşınıza çıkmayabilecek bir şansa evet ya da hayır demeyi düşündüğünüz için kendinizi hafife alıyor olabilirsiniz. Bu durum gözünüzü korkutmasın. Ne yaparsanız yapın, kendinizi bu fırsata değmeyecek biri olarak görmeyin. Hayatta bazı şeyler bizim anlayamadığımız nedenlerle önümüze çıkar, ancak bu onları geri çevirmemiz gerektiği anlamına gelmez.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün kendinizi deja vu yaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Yaşadığınız deneyimler, tanıştığınız insanlar ve kendinizi içinde bulduğunuz durumlar bugün size alışılmadık derecede tanıdık gelebilir; sanki bu deneyimleri daha önce yaşamamış olmanıza rağmen yaşamışsınız gibi. Bunu iyi bir durum olarak görmeye çalışın. Bu, geçmiş yaşamınızdan bir anı ya da unuttuğunuz bir şeyin size hatırlatılması anlamına gelmez. Bu farkındalık duygusu şu anda tam olarak olmanız gereken yerde olduğunuz anlamına gelir. Bu his tanıdıktır çünkü ait olduğunuz yerdesinizdir. Bunun ötesinde bir şey hayal etmenize gerek yok.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün kutlayacak özel bir şeye sahip olabilirsiniz. Bu belki de övünerek anlatmak istemediğiniz bir olay olabilir. Kişisel veya ticari bir girişimde ulaştığınız bir dönüm noktası olabilir. Belki de ilişkinizdeki dokunaklı bir süreçtir. Her ne olursa olsun, bunu küçük bir şekilde de olsa kutlamayı ihmal etmeyin. Büyük bir kutlama yapmak istediğinizde de öyle yapmalısınız. Basit bir kutlama ya da sadece mutlu olduğunuz şeyi yüksek sesle dile getirmek de işinizi görecektir. Sevincinizin fark edilmesine izin verin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sizi çok fazla strese sokan kişisel bir durumla başa çıkmaya çalışıyorsunuz, fakat bunu zar zor yapıyorsunuz. İpin ucunda olduğunuzu ve öfkenizi kaybetmeden daha fazla dayanamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Sizin için bu utanç verici ve kabul edilemez bir durumdur. Yine de bazen yapabileceğiniz tek şey budur. Bir kişinin sorumsuz davranışları nedeniyle ortaya çıkan bir durumdan bıktığınızı ona bildirmek için doğru zaman şimdi olabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bir hayır kurumu ya da birine yardım etmek gibi bir şey için "gönüllü" olmanız, bu işi yapmak ya da yapmamak gibi bir seçeneğiniz olduğu ve bu işe dahil olmayı tercih ettiğiniz anlamına gelir. Ancak şu anda, başka birinin sizi gönüllü yaptığı bir şeye kendinizi adamış olabilirsiniz. Şimdi, dahil olmak istemeseniz bile kendinizi buna mecbur hissedebilirsiniz. Ancak, elinizden gelenin en iyisini yapmak ve durumdan en iyi şekilde yararlanmak için gerçek bir kararlılıkla bu işe girerseniz işler yolunda gittiği için çok minnettar olacaksınız. Eğer bu işin içinden çıkmanın mantıklı olmadığını düşünüyorsanız ya da çıkamıyorsanız, elinizden gelenin en iyisini yapın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün yapmanız gereken bir şey sizi pek heveslendirmiyor olabilir ve bu konuda geri adım atmanız da mümkün değil. Bu işe başlama düşüncesi bile size sıkıcı geliyor ve motivasyon bulamıyorsunuz. Bu konuda endişeli olabilirsiniz. Ancak işe hemen başlarsanız, kendinizi çok kısa sürede azimli ve heyecanlı hissedeceğinizi göreceksiniz. Bu olasılığı göz ardı etmeyin ve görevinizi tamamlamak için yeterince heyecan duyamayacağınızdan endişelenmeyin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Muhtemelen ailenizden olan ve çok iyi tanıdığınız biri, hayatınıza sıklıkla duygusal bir kasırga gibi giriyor. Bu kişi hayatınıza girdiğinde her zaman dram, sorun belirtileri, karmaşık hikayeler ve çalkantılı duygular getirir. Bu durum, bu kişinin çevresindeki herkesi ters köşeye yatırabilir. Bu kişi çok değer verdiğiniz biri olsa bile, tüm bunları çevreleyen histeri sizin için çok fazla. Bir dahaki sefere böyle bir şey olduğunda açıkça söyleyin. Bu kişinin sizi ne kadar üzdüğünü ona anlatın. Bu kişi durumun farkında olmayabilir ve değişim ancak bunu açıkça dile getirdiğinizde gerçekleşecektir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Şu anda, diğer kişilerin sizin gibi tutkulu ya da enerjik olmadığı bir grup çalışmasına dahil olabilirsiniz. Siz elinizden gelse hiç durmadan çalışacakken, diğer insanlar çok daha rahat ve mola vermek ve yavaş bir tempoda hareket etmek istiyorlar. Kesinlikle kendi başınıza ilerleyip istediğinizi yapabilecek olsanız bile, bu en iyi sonuç için önemli olan ahenkli atmosferi yaratmayacaktır. Bu durumda arkadaşlık da en az tuttuğunuz tempo kadar önemlidir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Kaos eğlenceli hale gelebilir. Kendinizi, değiştiremeyeceğiniz ya da vazgeçemeyeceğiniz çılgın, tuhaf bir durumun içinde bulursanız bugün benimsemeniz gereken düstur budur. Böyle olmasını istememiş olabilirsiniz ama günün sonunda buradasınız ve bundan en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. Üstlendiğiniz bir yükümlülük alışılmadık karakterlerle, zorlu koşullarla ve diğer sorgulanabilir unsurlarla dolu olabilir, ancak bunu en iyi şekilde değerlendirirseniz, sürece dahil olduğunuza memnun olacaksınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Dayanılmaz bir durumu daha katlanılabilir hale getirmek için köklü bir değişimin gerekli olacağına inanıyor olabilirsiniz. Harekete geçmeye ve bu değişikliği yapmaya hazırsınız ama ortada pek çok bilinmeyen var. Belki de hiçbir değişikliğe gerek yoktur. Belki de yapmanız gereken tek şey zaten var olana uyum sağlamak ve onunla birlikte devam etmektir. Esnek ve açık fikirli bir tavır takınarak işlerin şu anki haliyle bile oldukça iyi ilerlediğini göreceksiniz!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN