Histopatoloji raporu ortaya çıktı: Narin'in boynundaki kanama ne anlama geliyor?

Histopatoloji raporu ortaya çıktı: Narin'in boynundaki kanama ne anlama geliyor?

Diyarbakır'da hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Histopatoloji raporunda, Narin'in vücudunda çok sayıda çürüme ve sıvılaşmanın yanı sıra boyun bölgesinde kanama olduğu tespit edildi. Bu bulgular, daha önceki adli tıp raporunda belirtilen boğulma sonucu ölümle örtüşüyor.

Diyarbakır'da hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili gizem çözülmeye başladı. Adli Tıp'ın histopatoloji raporunda, Narin'in vücudunda çok sayıda çürüme ve sıvılaşmanın yanı sıra boyun bölgesinde kanama olduğu tespit edildi. Uzmanlar, bu bulguların Narin'in boğularak öldürüldüğünü gösterdiğini ve katilin muhtemelen ellerini kullandığını belirtti.

"ÇOCUK CİNAYETLERİNDE KATİL GENELDE ELLERİNİ KULLANIR"

Narin Güran'ın histopatoloji raporu ortaya çıktı. HaberTürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; Adli Tıp tarafından yapılan incelemede Narin'in 'boğularak öldürüldüğü' tespit edildi.

NARİN'İN VÜCUDUNDA ÇÜRÜME VE SIVILAŞMA BELİRLENDİ

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Patoloji birimi tarafından hazırlanan histopatoloji raporuna göre, Narin’in bedenine ait bölümlerin birçok yerinde çürüme ve sıvılaşma meydana geldi.

BOYUN BÖLGESİNDE KANAMA TESPİT EDİLDİ

Bir başka dikkat çeken sonuç ise Narin’in boyun bölgesine ait. Raporda Narin’in boyun ön kas gruplarında, ağır otolitik kas segmentleri arasında sitoplazmik sınırları seçilemeyen kümelenmiş eritrosit benzeri alanlar (kanama) olduğu tespiti yer aldı.

BOYUNDAKİ KANAMA NE ANLAMA GELİYOR?

Adli Tıp ve Halk Sağlığı Uzmanı Prof.Dr. Sadık Toprak, Narin'in histopatoloji raporunu değerlendirdi.

Toprak, Narin’in boynunda kanama olduğunu ve bunun da Narin’in boğularak öldürüldüğü anlamını taşıdığını ifade etti.

"MUHTEMELEN ELLE BOĞULDU"

Neyle ve nasıl boğulduğu konusunda ayrıntılı otopsi raporunu görmenin faydalı olacağını belirten Toprak şöyle konuştu:

"Muhtemelen elle boğulduğunu düşünüyorum. Bu tür çocuk ölümlerinde genellikle katil ellerini kullanır. Çünkü karşısında bir çocuk var.”

RAPOR İSTANBUL'A DA GÖNDERİLDİ

Narin hakkındaki histopatoloji raporu, İstanbul Adli Tıp Kurumu Otopsi bölümüne de gönderildi.

91 BULGU DETAYLI ŞEKİLDE İNCELENECEK

Ayrıca İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda, Narin'in cansız bedeni üzerinden alınan 91 ayrı bulgunun detaylı bir şekilde incelendiği; önümüzdeki hafta, detaylı adli tıp raporunun tamamlanması beklendiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN