EA Games'ten Sims hayranlarını üzecek haber! The Sims 5 iptal edildi

EA Games'ten Sims hayranlarını üzecek haber! The Sims 5 iptal edildi

EA Games'ten Sims hayranlarını üzecek haber verildi! The Sims 5'in geliştirilmesi resmen iptal edildi! Artık tüm odak Sims 4'te olacak...

EA Games ve Maxis, oyuncuların heyecanla beklediği The Sims 5 projesini askıya aldıklarını duyurdu. Şirketin yeni stratejisine göre, The Sims 4 ana oyun olarak kalmaya devam edecek ve yeni bir devam oyunu planları tamamen rafa kaldırıldı. Bu doğrultuda, The Sims 4 dünyasına daha fazla genişleme paketi ve yeni içerikler eklenerek oyun zenginleştirilecek.

EA Games’in Yeni Yönelimi: Mevcut İçeriği Güçlendirmek
Maxis’in açıklamalarına göre, yeni bir Sims oyunu yerine seriye yan oyunlar eklenmesi planlanıyor. Bu spin-off projeler, Sims serisinin klasik oyun mekaniklerini genişleterek farklı deneyimler sunmayı amaçlayacak. EA Games, oyuncuların mevcut ilerlemelerini sıfırlamak istemediğinden, The Sims 4’e bir devam oyunu geliştirme konusunda temkinli bir tutum sergiliyor.

THE SİMS 5 PLANLARI NEDEN İPTAL EDİLDİ?

EA Games’in başkan yardımcısı Kate Gorman, The Sims serisi için yeni bir yol haritası belirlediklerini açıkladı. Gorman, geçmişte her yeni oyunun bir öncekini değiştirdiğini ancak The Sims 5 için böyle bir strateji uygulanmayacağını ifade etti. Şirket, Sims evreninde farklı projeler geliştirerek mevcut içerikleri güçlendirmeyi ve oyunculara yeni deneyimler sunmayı amaçlıyor.

The Sims 5 Oynaması Ücretsiz Olacak!

Gorman, yeni strateji hakkında şu ifadeleri kullandı: “Bu evrende farklı platformlarda, farklı oynanış şekillerinde Sims’i deneyimlemenin daha fazla yolunu göreceksiniz. Sims 4’e olan desteğimiz artarak devam ediyor. Hâlâ genişleme paketleri, güncellemeler ve hata düzeltmeleri sunmaya devam edeceğiz. Ancak, ileriye dönük işlerimizi yapma şeklimizde biraz farklılık olacak.”

EA Games ve Maxis, The Sims evrenine yeni projeler eklemeye hazırlanıyor. Bu projeler arasında, Amazon’da yayınlanması planlanan Sims film uyarlaması, Kasım ayında piyasaya sürülecek olan The Sims 4 Yaratıcı Kitleri ve oyuncuların yeni oyunları test edebileceği Sims Labs platformu bulunuyor. Ayrıca, en dikkat çekici projelerden biri olan Proje Rene, çok oyunculu bir Sims deneyimi sunacak ve The Sims 4’ün doğrudan devamı olmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN