Telefonunda uygunsuz görüntüler olduğu iddiası: Narin cinayetinde mahalle imamına soruşturma

Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma kapsamında, sosyal medyada Tavşantepe Mahallesi imamı R.K.'nin telefonunda uygunsuz görüntüler olduğu iddiaları üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı idari soruşturma başlattı. İnceleme için 2 müfettiş görevlendirildi.

Tüm Türkiye Narin Güran cinayetiyle derinden sarsıldı. Ustaca örülmüş kumpas ağı içinde ortaya çıkan Adli Tıp raporu Narin'in boğularak öldürüldüğünü ortaya koydu. Milyonların gözü cinayetin sır perdesini kaldırmaya yönelik soruşturmadayken bugün yeni bir gelişme yaşandı.

10053005.jpg

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Narin'e ait DNA izleri aracında bulunan amca Salim Güran ve cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran'ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı.

MAHALLE İMAMINA İDARİ SORUŞTURMA

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve 11 Eylül'de serbest bırakılan Tavşantepe Mahallesi imam R.K. hakkında ise sosyal medyada çıkan telefonunda uygunsuz görüntüler olduğu iddiaları üzerine Diyanet İşleri Bakanlığı tarafından idari soruşturma başlatıldı.

haber-gorseli.jpg

Diyanet, incelemeler için 2 müfettiş görevlendirirken, R.K.'nın yıllık izinde olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN