Narin'in amcasının artık kurtuluşu kalmadı! Sadece eline bulaşmamış

Narin'in amcasının artık kurtuluşu kalmadı! Sadece eline bulaşmamış

Türkiye’nin konuştuğu Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Davanın çözümüne adım adım yaklaşırken, minik Narin' in amcasının ise artık kurtuluşu kalmadı. İşte detaylar...

GAMZE DEMİREL

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan sekiz yaşındaki Narin Güran’ın ölüm nedeni belirlendi. Adli Tıp Kurumu raporuna göre, Narin boğularak öldürülmüş. Ölüm sırasında çocuğun ağzından çıkan sıvının, amcası Salim Güran’ın eline ve ardından aracın direksiyonuna bulaştığı tespit edildi. Bununla birlikte amcanın cinayet suçlamasından artık kaçamayacağı kesinleşmiş oldu.

kayip-narinin-19uncu-gunde-derede-can-379234-105074.jpg

ADLİ TIP RAPORU NARİN' İN BOĞULDUĞUNU DOĞRULADI

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde meydana gelen olayda, Narin’in cansız bedeni dere yatağında çuval içinde bulundu. Olayla ilgili olarak amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve Narin’in abisi hakkında yürütülen soruşturma derinleşiyor. İstanbul Adli Tıp’tan gelen rapor, çocuğun boğularak hayatını kaybettiğini doğruladı.

Narin’in kaybolmasından kısa bir süre sonra, iki kuzeni sahte ihbarlarda bulundukları gerekçesiyle gözaltına alındı, ancak daha sonra serbest bırakıldılar. Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), bu kişilerin soruşturmayı manipüle etmeye çalıştığını ortaya koydu. Öne çıkan sahte ihbarlar arasında, Suriyelilerin kaldığı bir çadıra yakın yerlerde terlik bulunması ve köyde yangın çıkması gibi olaylar yer aldı.

narin-guranin-babasi-arif-guran-serbest-birakildi-kmda.webp

YENGESİ DE TUTUKLANDI

Narin’in yengesi Hediye Güran, "kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla tutuklandı. Hediye’nin ifadesindeki çelişkiler, soruşturmanın seyrini değiştirebilir. Olay günü Narin’i görmediğini savunan Hediye, amcasıyla olan ilişkisini de reddetti.

Narin’in amcası Fuat Güran, olay günü Van’da olduğu sırada eşi Hediye’nin kendisini arayarak Narin’in kaybolduğunu bildirdiğini aktardı. Fuat, Narin’in kaybolmasıyla ilgili bilgi sahibi olmadığını ve suçlamaları kabul etmediğini belirtti.

Bu olay, Türkiye'deki çocuk cinayetleri konusundaki endişeleri artırırken, soruşturma devam ediyor. Narin’in kaybolmasının ardındaki gerçekler, yaşanan bu trajedinin aydınlatılmasını bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN