Narin'in amcasından mizansenli paylaşım: Videoya tepki yağdı

Narin'in amcası Kurtuluş Güran'ın Narin kaybolduktan 5 gün sonra çektiği mizansenli video ortaya çıktı. Belirli bir kurgu içerisinde rol yapılarak hazırlanan videoya tepki yağdı.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma devam ederken olaya ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor. Cinayetin sır perdesinin kaldırılması için soruşturma derinleşirken gözler Güran ailesi ile olayların yaşandığı Tavşantepe Mahallesi'ne çevrildi.

Kamuoyunu derinden sarsan olayda Narin'in amcası Kurtuluş Güran'ın, Narin kaybolduktan 5 gün sonra paylaştığı mizansenli video dikkat çekti. Belirli bir kurgu çerçevesinde rol yapılarak hazırlanan videoya tepki yağdı.

Videoda geçen diyalog şu şekilde:

- Bu küçük kız hala bulunmamış ha? Bak, herkes seferber olmuş.

* Biz de elimizden geleni yaptık kardeşim. İnşallah sağ salim bulunur, ailesine teslim edilir.

- Kardeş, hiçbir haber yok mudur?

* Ağabey daha hiçbir haber yoktur valla.

- Dilerim Allah'tan en kısa zamanda bulunur inşallah. O bizim de kardeşimizdir. İnşallah herkes elinden geleni yapar.

* Kardeş, vicdanım hiç rahat değil.

- Pala, bizim de vicdanımız rahat değil kardeşim. Elimizden gelen bu. Belki bununla vesile oluruz kardeşimize. Belki bulunur Pala, ha?

* Ben de inanıyorum kardeşim. Güzel kalpli insanlar sayesinde bulunacak kardeşim.

- Tabii bulunacak.

DERENİN DEBİSİNİ AMCA YÜKSELTTİ İDDİASI

Amca Kurtuluş Güran savcılıktaki sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, ifadesinde arama çalışmalarında şüpheli bir duruma rastlanmadığını ileri sürmüştü.

Diğer yandan; Devlet Su İşleri'nde (DSİ) çalışan Kurtuluş Güran'ın cenazenin bulunduğu Eğertutmaz Deresi'nin debisini yükselttiği iddiasını da şarkıcı Gülben Ergen sosyal medya paylaşımıyla gündeme getirmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN