Narin Güran'ın 2 kuzeni serbest bırakıldı

Narin Güran'ın 2 kuzeni serbest bırakıldı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturmasında gözaltına alınan iki kuzen İ.K. ve Ş.K. serbest bırakıldı. Yenge Hediye Güran'ın ise savcılık işlemleri sürüyor.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra evine yaklaşık 2 km uzaklıkta bulunan Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni gelişme yaşandı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan tutuklu Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran ile ailenin akrabaları İ.K. ve Ş.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyedeki ifadelerin tamamlanmasının ardından Güran'ın kuzenleri İ.K. ve Ş.K. serbest bırakıldı. Halk Tv'de yer alan habere göre, Narin Güran'ın yengesi Hediye Güran'ın savcılık işlemleri ise sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN