Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım İtalya'da evlendi: İşte nikahtan ilk kareler

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım İtalya'da evlendi: İşte nikahtan ilk kareler

Uzun süredir aşk yaşayan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, hayranlarını sevindiren bir haberle gündeme geldi. Çift, İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen sade bir törenle dünyaevine girdi. Sosyal medyada paylaşılan ilk kareler, çiftin mutluluğunu gözler önüne serdi.

Oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, aşklarını evlilikle taçlandırdı. Çift, İtalya Roma'da düzenlenen sade bir törenle dünyaevine girdi. Pınar Deniz, Vivienne Westwood tasarımı bir gelinlik giyerken, Kaan Yıldırım beyaz ceketli bir takım giymeyi tercih etti.

vb.jpg

Deniz ile Yıldırım'ın nikahından ilk kareler sosyal medyadan paylaşıldı.

ss-001.jpg

"KIPKIRMIZI OLDUM"

Deniz, geçtiğimiz hafta evleneceklerini "Şimdi şöyle, bütün yaz boyunca 'evleniyor evleniyor' yazdınız, evet evleniyoruz" sözleriyle doğrulamıştı.

si.jpg

Öte yandan bebek bekledikleri iddialarıyla da gündem olan ünlü çiftten Pınar Deniz, "Hamile misiniz?" sorularına şu yanıtı vermişti:

"Hamile olsam size söyler miyim bir düşüneyim. Kıpkırmızı oldum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum."

gug.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN