Yemek masanız, sehpanız çizikse üzülmeyin! Bu yöntem sayesinde saniyeler içinde yok olacak

Yemek masanız, sehpanız çizikse üzülmeyin! Bu yöntem sayesinde saniyeler içinde yok olacak

Yemek masası, sehpa gibi ahşap mobilyalar zamanla çizilebiliyor. Peki bunu nasıl yok edebilirsiniz? İşte saniyeler içinde üstesinden gelebileceğiniz yöntem...

Evdeki sehpa ve yemek masalarının yüzeyinde oluşan çizikler, çoğu kişinin gözünü korkutabilir. Pek çok kişi bu çiziklerden kurtulmanın tek yolunun yeni mobilya almak olduğunu düşünse de, basit ve doğal bir yöntemle çiziklerden kurtulmak mümkündür. Üstelik bu yöntem sayesinde hem zaman hem de para tasarrufu sağlayabilirsiniz.

MASA VEYA SEHPANIZDAKİ ÇİZİKLERDEN KURTULMA YÖNTEMİ

Sehpa veya yemek masanızda oluşan çizikleri temizlemek için yalnızca iki doğal malzemeye ihtiyacınız var. Bu yöntem, çiziklerin saniyeler içinde yok olmasını sağlayarak yüzeyi eski haline getirir.

Çizikleri gidermek için yarım çay bardağı zeytinyağı ve yine yarım çay bardağı sirke yeterli olacaktır. İşte bu iki malzeme ile adım adım uygulayabileceğiniz çözüm:

  • Bir kap içerisine zeytinyağı ve sirkeyi ekleyin.
  • Yumuşak bir bez alın ve bu karışımı bez yardımıyla çizik olan bölgelere uygulayın.
  • Çiziklerin olduğu yerleri hafifçe silerek, yavaş yavaş çiziklerin kaybolduğunu göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN