13 milyon euroya transfer olmuştu! Aslan'ın eski yıldızı dibi gördü...

13 milyon euroya transfer olmuştu! Aslan'ın eski yıldızı dibi gördü...

Galatasaray'ın eski yıldız, sarı-kırmızılı ekipten ayrıldıktan sonra dibi gördü. Aslan'ın eski yıldızının kariyerinde keskin bir düşüş yaşandı.

Süper Lig'e 5/5 yaparak başlayan Galatasaray'ın eski yıldızı, dibi gördü. Aslan'ın eski yıldızının futbol kariyerinde keskin bir düşüş yaşandı.

2022 yılının yaz transfer döneminde 13 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'dan ayrılarak Sevilla'ya transfer olan Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, eski günlerine hasret kaldı.

İspanyol ekibinde beklenen katkıyı gösteremeyen Brezilyalı stoperin, 2022 yılının Ocak ayında 15 milyon euro olan piyasa değeri 4 milyon euroya kadar düştü. Geçen sezon Sevilla forması altında sadece 10 maçta görev alan Brezilyalı stoper, takımına 1 gollük katkı sundu.

Galatasaray'ın en istikrarlısı ve hırçını Marcao - Son Dakika Haberleri

Marcao bu sezon ise 4 karşılaşmada görev alırken 203 dakika sahada kaldı. Sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızının piyasa değerinde yaşanan keskin düşüş özellikle sarı-kırmızılı taraftarları hayrete düşürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN