Demet Şener, Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'siyle akraba olduğunu açıkladı

Demet Şener, Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'siyle akraba olduğunu açıkladı

Manken Demet Şener, Kızılcık Şerbeti'nin fenomen karakteri "Pembe"ye hayat veren Sibel Taşçıoğlu ile akraba olduklarını açıkladı.

Ahmet Mümtaz Taylan (Abdullah), Sibel Taşçıoğlu (Pembe), Evrim Alasya (Kıvılcım), Sıla Türkoğlu (Doğa), Doğukan Güngör (Fatih), Barış Kılıç (Ömer) ve Aliye Uzunatağan'ı (Sönmez) buluşturan Kızılcık Şerbeti dizisi adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor.

Ünlü manken Demet Şener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile diziden bir oyuncuyla akraba olduklarını açıkladı. Şener, dizideki fenomen karakter "Pembe" rolüne hayat veren Sibel Taşçıoğlu ile akraba olduklarını söyledi.

Bodrum'da tatiline devam eden Şener paylaşımında, "Canım Sibel Taşçıoğlu benim Pinkom… Bizim akraba olduğumuzu biliyor muydunuz?" dedi.

00.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN