Blake Lively'den 'Prenses Kate' özrü: Çok utanıyorum

Blake Lively'den 'Prenses Kate' özrü: Çok utanıyorum

Aylardır halkın karşısına çıkmayınca hakkında ilginç spekülasyonlar yayılan Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğü açıklandı. Bu durum ortaya çıkmadan önce sosyal medyada Prenses ile ilgili şaka yapan oyuncu Blake Lively, özür diledi ve paylaşımından dolayı çok utandığını söyledi.

Geçtiğimiz aylarda karın bölgesinden ameliyat olan ve uzun süredir ortalarda görünmediği için çeşitli spekülasyonlarla gündeme gelen Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi gördüğünü açıkladı.

Büyük bir şok yaşadığını ifade eden Middleton, “Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım" dedi.

'O PAYLAŞIM BENİ ÇOK UTANDIRDI'

NTV'de yer alan habere göre; ABD'li oyuncu Blake Lively, Prenses'in açıklamasından sonra özür mesajı yayımladı.

Prenses'in Anneler Günü'nde yayınlanan fotoğrafla oynadığını kabul etmesinin ardından Lively, üzerinde oynandığı çok belli olan bir kare paylaşmış ve Prenses'in uzun süredir gözlerden uzak olmasına gönderme yapmıştı.

Lively "Kimsenin umrunda olmadığına eminim ama bir fotoğraf paylaşmıştım. O paylaşım beni çok utandırdı, çok özür dilerim. Herkese sevgilerimi ve iyi dileklerimi gönderiyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN