Öfkeli çift ortalığı savaş alanına çevirdi! Biri otomobili parçaladı, diğeri evi yaktı

Öfkeli çift ortalığı savaş alanına çevirdi! Biri otomobili parçaladı, diğeri evi yaktı

Evli çift, iddiaya göre oğulları emanet otomobille kaza yapınca birbirine girdi. Kadın, otomobile taş ve sopayla zarar verirken, kocası da yaşadıkları 2 katlı evi yaktı.

Olay, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde meydana geldi. M.Ö.’nün arkadaşından emanet aldığı otomobili habersiz alan oğulları, kazaya karıştı. Eve geldiğinde otomobili hasarlı gören M.Ö. ile aile bireyleri arasında kavga çıktı.

BİRİ OTOMOBİLİ PARÇALADI, DİĞERİ EVİ YAKTI

Tartışma büyüyünce Z.Ö., sopa ve taşlarla otomobilin farları, camları, kaputu ve tamponlarına zarar verdi. Eşine öfkelenen M.Ö. de birlikte yaşadıkları 2 katlı evi ateşe verdi.

9999047.jpg

İhbar üzerine olay yerine ekipler gönderildi. Yangının söndürüldüğü evde zarar oluştu. Öfkeli çift, polis tarafından ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

9999046.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN