Hem uygun fiyatlı hem de İstanbul’a yakın! Çantasını toplayan soluğu burada alıyor! Güzelliği ise mest ediyor

Hem uygun fiyatlı hem de İstanbul’a yakın! Çantasını toplayan soluğu burada alıyor! Güzelliği ise mest ediyor

İstanbul'dan uzaklaşamam ancak kafa dinlemek istiyorum diyorsanız bu rotalar tam da Size uygun görünüyor. Hem uygun fiyatlı hem de huzur dolu bu adresler keyifli bir tatil sunuyor. İşte hem uygun fiyatlı hem de İstanbul'a yakın tatili rotaları…

İstanbul dışında gidilebilecek yakın rotalar hem ekonomik bir seçenek oluşturuyor hem de kafa dinleyebileceğiniz huzur dolu bir ortam sağlıyor.Ulaşım ve konaklama masraflarının minimum seviyede olduğu bu rota hem işinizden uzaklaşmayan hem de mükemmel bir ortam sağlayan gezi sağlıyor. İşte hem uygun fiyatlı hem de İstanbul'a yakın tatili rotaları…

Sapanca Gölü'nde su seviyesi maksimuma ulaştı

Sapanca

İstanbul'dan yalnızca 1.5 saat uzaklıkta yer alan Sapanca, hem doğasıyla hem de aktiviteleri ile biliniyor. Göl kenarında yürüyüş yapabileceğiniz gibi doğal güzelliklerin de tadını çıkaracaksınız. Maşukiye, şelaleleri ve doğal güzellikleri her yıl binlerce kişiyi ağırlıyor.

Bursa

Tarihi ve kültürel bir zenginlik olarak herkesin dikkatinde yer alan Bursa, İstanbul'a yakın konumuyla da merak uyandırıyor. Zengin tarihi ve doğal güzellikleri ile birlikte Türkiye'deki en önemli şehirler arasında yer alan Bursa yemek kültürü ile de damakları şenlendiriyor. Bursa'ya gidip de Ulucami, Koza Han, Yeşil Türbe ve Yeşil Cami, Yeşil Türbe ve Yeşil Cami, Cumalıkızık köyü, Uludağ ve Botanik Park’ı görmeden gelmek olmaz.

İĞNEADA | Kültür Portalı

İğneada

Kırklareli'ne bağlı İğneada, longoz ormanları, temiz plajlar ve sakin atmosferi ile birlikte birçok kişiyi ağırlıyor. Doğa ile iç içe bir tatil arayışında olanlar rotayı İğneada’ya çeviriyor.

KIYIKÖY | Kültür Portalı

Kıyıköy

Karadeniz kıyısında yer alan ve tarihi yapılarıyla ünlü olan Kıyıköy, Kalesi, Aya Nikola Manastırı ve sahil şeridi ile birlikte ziyaretçilerin akınına uğruyor.

Saros Körfezi Gezi Rehberi: Trakya'nın Ege'deki Kıyısı Saros Körfezi Hakkında Her Şey

Saros Körfezi

Ege Denizi'nin kuzeyinde yer alan Saros Körfezi, dalış tutkunları ve doğa sporları ile ilgilenenlerin kaçış noktası oluyor. Saros Körfezi, Erikli ve Enez gibi sahil kasabaları, güzel plajları ve temiz denizi ile dikkat çeker.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN