Mariah Carey annesini ve ablasını aynı gün kaybetti

Mariah Carey annesini ve ablasını aynı gün kaybetti

Dünyaca ünlü şarkıcı Mariah Carey, ailesinden ardı ardına gelen acı haberlerle sarsıldı. Carey, hem annesi Patricia hem de ablası Alison'ın aynı gün hayatlarını kaybettiğini duyurdu. Ünlü şarkıcı, yaptığı açıklamada bu durumun kendisini çok üzdüğünü ve beklenmedik bir gelişme olduğunu belirtti.

Dünyaca ünlü şarkıcı Mariah Carey, annesi Patricia Carey ve ablası Alison Carey'i aynı gün kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor.

Carey, yaptığı açıklamada, annesini kaybetmiş olmanın kendisini çok üzdüğünü ve beklenmedik bir şekilde ablasının da hayatını kaybetmesinin büyük bir şok olduğunu belirtti. Ünlü şarkıcı, annesi vefat etmeden önceki hafta onunla vakit geçirme fırsatı bulduğu için minnettar olduğunu da sözlerine ekledi.

Mariah Carey'nin otobiyografisi "The Meaning of Mariah Carey"de, annesi ve ablasıyla olan karmaşık ilişkilerine dair çarpıcı detaylar yer alıyor. Şarkıcı, annesi ile aralarında profesyonel bir rekabet ve kıskançlık yaşandığını belirtirken, ablası Alison ile de uzun süredir iletişimini kesmişti.

Carey'nin annesi Patricia, 87 yaşında vefat etti. Eski bir opera sanatçısı olan Patricia, İrlanda asıllı bir Amerikalıydı. Şarkıcının babası Alfred ise 2022'de kanser nedeniyle hayatını kaybetmişti.

MÜZİK DÜNYASININ EFSANESİ

Mariah Carey, müzik dünyasının en başarılı isimlerinden biri olarak kabul ediliyor. 220 milyondan fazla albüm satışı ile Guinness Dünya Rekorları'nda yer alan Carey, özellikle "All I Want for Christmas Is You" şarkısıyla tüm zamanların en çok dinlenen Noel şarkılarından birine imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN