PlayStation 5 Pro'nun çıkış tarihi sızdırıldı! Tasarımıyla dikkat çekiyor: O tarihte raflara çıkıyor

PlayStation 5 Pro'nun çıkış tarihi sızdırıldı! Tasarımıyla dikkat çekiyor: O tarihte raflara çıkıyor

PlayStation 5 Pro'nun çıkış tarihiyle alakalı iddialar gün yüzüne çıktı! Tasarımıyla oyuncuların dikkatini çekiyor! O tarihten itibaren raflardaki yerlerini alacak...

Sony'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı PlayStation 5 Pro modeliyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Beklenen oyun konsolunun tasarımı ve piyasaya çıkış tarihi hakkında önemli detaylar sızdırıldı.

PLAYSTATION 5 PRO, EYLÜL AYINDA PİYASAYA SÜRÜLÜYOR

ps5-pro-ne-zaman.jpeg

Sony'nin PlayStation 5 modelinin ardından geliştirmeye başladığı PlayStation 5 Pro ile ilgili çarpıcı bilgiler ortaya çıktı. Sektörel kaynaklardan gelen bilgilere göre, yeni oyun konsolunun çıkış tarihi ve tasarımına dair bazı önemli ayrıntılar gün yüzüne çıktı. Sızdırılan bilgilere göre, PlayStation 5 Pro'nun Eylül ayının ilk yarısında satışa sunulması planlanıyor.

Gelen bilgilere göre, yeni PS5 Pro'nun tasarımı, daha önce piyasaya sürülen PS5 Slim modeline benzeyecek. Ancak performans açısından Slim ve orijinal modele kıyasla daha güçlü olacağı belirtilen konsolun, bu nedenle daha kalın bir yapıya sahip olabileceği öne sürülüyor. Ayrıca, cihazın diğer modellerden farklı olarak orta kısmında yer alacak üçlü çizgi tasarımıyla dikkat çekeceği iddia ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN