Kırkağaç’ın Kurtuluşu Rubato ile kutlandı

Kırkağaç’ın Kurtuluşu Rubato ile kutlandı

Kırkağaç’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıldönümü Rubato ile kutlandı. Kırkağaçlıların büyük ilgi gösterdiği Rubato, sevilen şarkılarını ilçe halkı ile birlikte seslendirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında Rubato Kırkağaç’ta sahne aldı. Kırkağaç Çam Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen konseri Kırkağaç Kaymakamı Zafer Oktay, Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez, Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, Kırkağaç 6'ncı Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Adem Şakrak, meclis üyeleri ile yurttaşlar takip etti. Kırkağaçlıların büyük ilgi gösterdiği Rubato, sevilen şarkılarını ilçe halkı ile birlikte seslendirdi. Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, Rubato’ya çiçek ve hediye takdim etti.

Başkan Zeyrek’e teşekkür etti

Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez, Kırkağaç’ın 102’nci kurtuluş yıldönümünü kutladı. Başkan Dönmez, “Bu geceyi organize etmekte büyük katkılar sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’e bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kurtuluş yıldönümünü kutladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, “30 Ağustos 1922’de başlayan Büyük Taarruzla vatan topraklarımız işgalden temizlenmiş, 12 Eylül 1922’de de kahraman ordumuz Kırkağaç’ımıza ulaşarak ilçemizi düşman işgalinden kurtarmıştır. Bu toprakları bize emanet eden başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN