Patlayıp çatlayan etrafa sıçrayan sigara böreklerine son! Harcına ekle 1 tane ekleyen pişman olmuyor

Patlayıp çatlayan etrafa sıçrayan sigara böreklerine son! Harcına ekle 1 tane ekleyen pişman olmuyor

Özellikle kahvaltıların vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan sigara böreği kızartmakta maharet istiyor. Patlayıp çatlayan etrafa sıçrayan sigara böreklerine son. Harcına bir tane ekleyen asla pişman olmuyor.

Emek emek sardığınız peynirli sigara böreklerini kızartırken hem eviniz batmasın hem de eliniz kolunuz yanmasın. Sigara böreği kızartmanın en zor yanı yağ değdiği anda patlayan börekler oluyor. Ancak bu yöntem ile pişirilen sigara böreklerinin peynirleri içinde kalıyor. İşte sigara böreği kızartmanın püf noktası…

SİGARA BÖREĞİNİN İÇERİSİNE EKLEYİN

Özenle sardığınız peynirli sigara böreğini kızartırken karşılaştığınız en büyük zorluk patlaması oluyorsa usta şefler işin sırrını açıkladı. Her öğün sofrada yer alan sigara böreği sevilen bir lezzet olmasının yanı sıra yapılırken büyük emek istiyor. Özenli bir şekilde sardınız sigara böreğini kızartmak çile olmaktan çıkacak. İçindeki peynirler akıyorsa ya da börekleriniz patlıyorsa bu yöntemi mutlaka denemelisiniz.

Pazar kahvaltısına yakışır! 15 dakikada hazır çıtır çıtır ağızda dağılan lezzet: Patatesli Sigara Böreği Tarifi

Tek tek sarılan rulo börekleri kızartırken dikkat etmeniz gereken belli başlı noktalar bulunmaktadır. Kızarttığınız börekleri içindeki peynirlerin akmaması için her evde bulunan O malzemeden yararlanın.

YUMURTA AKI KULLANAN

Sigara böreklerine sardığınızda iç harcını mutlaka bir tane yumurta akı ekleyin. Bu yöntem ile birlikte börekleriniz Hem daha kolay sarılacak hem de peynirler bir daha dışarı akmayacak. Yumurta akının bağlayıcı özelliği peynirleri birbirine bağlarken kızartma işleminde de kolaylık sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN