Lübnan'daki patlamaların ardından çağrı cihazı firmasından açıklama geldi: ‘Cihazları lisans verdiğimiz şirket üretti’

Lübnan'daki patlamaların ardından çağrı cihazı firmasından açıklama geldi: ‘Cihazları lisans verdiğimiz şirket üretti’

Lübnan'da 2 binden fazla kişinin yaralanmasına neden olan çağrı cihazlarının patlaması üzerine Tayvanlı üretici Gold Apollo'dan açıklama geldi. Şirketin başkanı Hsu Ching-kuang, patlayan cihazların Macaristan'da bulunan BAC Consulting tarafından üretildiğini ve Gold Apollo'nun sadece marka lisansı verdiğini belirtti. Gold Apollo'nun tasarım ve üretim sürecinde yer almadığını vurgulayan Hsu, BAC ile uzun vadeli bir işbirliklerinin olduğunu ve bu olayda sorumluluklarının bulunmadığını ifade etti.

Lübnan'da 2 binden fazla kişinin yaralanmasına neden olan eş zamanlı çağrı cihazı patlamalarının ardından, cihazların Tayvanlı üreticisi Gold Apollo bir açıklama yaptı.

Şirket yetkilileri, patlamaya neden olan cihazların kendi üretimleri olmadığını, Budapeşte merkezli bir firmanın lisans altında bu cihazları ürettiğini belirtti.

Gold Apollo'nun Başkanı Hsu Ching-kuang, düzenlediği basın toplantısında, Macaristan'daki BAC Consulting isimli şirketin 3 yıl önce kendi markaları altında çağrı cihazını üretmek için yetkilendirdiklerini ifade etti.

'CİHAZLARIN TASARIMI VE ÜRETİMİ BAC TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ'

Hsu Ching-kuang, "Apollo Gold Corporation, BAC ile uzun vadeli bir özel etiket yetkilendirmesi ve bölgesel acente işbirliği kurmuştur. Anlaşmaya göre, BAC'ye belirli bölgelerde ürün satışı için markamızı kullanma yetkisi veriyoruz, ancak ürünlerin tasarımı ve üretimi tamamen BAC tarafından gerçekleştiriliyor." açıklamasını yaptı.

Özellikle medyada çıkan AR-924 model çağrı cihazıyla ilgili haberlere değinen Hsu, bu modelin BAC tarafından üretildiğini ve satıldığını vurguladı.

Gold Apollo'nun sadece marka kullanım izni verdiğini, cihazın tasarımı ve üretimiyle ilgilerinin olmadığını belirten Hsu, tüm faaliyetlerinde düzenlemelere uygun hareket ettiklerini ve işbirliği yaptıkları şirketlerle şeffaf bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN