Galatasaray'da Sérgio Oliveira krizi! Ödenen fesih bedeli dudak uçuklattı...

Galatasaray'da Sérgio Oliveira krizi! Ödenen fesih bedeli dudak uçuklattı...

Süper Lig'de yaz transfer dönemi dün gece sona ererken Galatasaray'ın Portekizli orta saha oyuncusu Sérgio Oliveira için ödediği 5,8 milyon euroluk 'fesih bedeli' transfer sezonuna damga vururken sarı-kırmızılı taraftarların da tepkisini çekti.

Süper Lig'de 2024-2025 sezonu yaz transfer dönemi dün gece sona erdi. Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Portekizli orta saha oyuncusu Sérgio Oliveira'nın sözleşmesini feshederken bu durum sarı-kırmızılı camiada büyük bir krize neden oldu.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, 2022 yılının yaz transfer döneminde 3 milyon euro karşılığında Porto'dan kadrosuna kattığı Portekizli orta saha Sérgio Oliveira ile yollarını ayırdı. Sarı-kırmızılı ekip, 32 yaşındaki oyuncuya sözleşme fesih bedeli olarak 5,8 milyon euro 'sözleşme fesih bedeli' ödedi.

Aslan'ın Portekizli oyuncuya sözleşme fesih bedeli olarak 5,8 milyon euro 'fesih bedeli' ödemesi yaz transfer dönemine damga vururken sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. 5,8 milyon euro fesih bedeli karşılığında Galatasaray'dan ayrılan Portekizli orta saha oyuncusu Yunan ekibi Olympiakos'a transfer oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN