Şenol Güneş'ten radikal karar! Güneş kolları sıvadı...

Şenol Güneş'ten radikal karar! Güneş kolları sıvadı...

Trabzonspor'un deneyimli teknik adamı Şenol Güneş, antrenman metodlarında bir dizi yeniliklere imza atmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'un deneyimli teknik adamı Şenol Güneş, takımın Beşiktaş karşılaşmasında ortaya koyduğu durumdan memnun olmadı. Deneyimli teknik adam, bordo-mavili ekipte antrenman metodlarında değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Şenol Güneş yönetimindeki ilk maçında evinde Beşiktaş'ı ağırlayan Trabzonspor, neredeyse 90 dakika boyunca 10 kişi oynadığı karşılaşmada rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Deneyimli teknik adam derbide takımın ortaya koyduğu oyundan memnun kalmazken bazı yeniliklere imza atmaya hazırlanıyor.

Fanatik'in haberine göre; Takımın fizik durumundan memnun olmayan Şenol Güneş, bu doğrultuda Karadeniz ekibinin fizik kalitesini artırmayı hedefliyor.

Özellikle oyuncuların gösterdiği performans nedeniyle memnuniyetsizliğini dile getiren 72 yaşındaki teknik adam, kurmaylarıyla bir araya geldi. Güneş, idman sayılarını artırmayı ve takımın fizik kalitesini yükseltmek için çalışmalara başladı.

Güneş'in ilerleyen haftalarda milli maçlar nedeniyle lige verilecek arada idman sayısının 3’e yükseltilmesi bekleniyor.

Güneş, özellikle Avcı döneminde takımın iyi çalıştırılmadığının altını çizdi. Ayrıca deneyimi teknik adamın kadroda bir dizi değişikliklere de imza atması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN