Hamster Kombat günlük şifre: 1 Ağustos 2024 günlük şifresi nedir? 1 milyon coin veriyor

Hamster Kombat günlük şifre: 1 Ağustos 2024 günlük şifresi nedir? 1 milyon coin veriyor

Hamster Kombat oyuncularının merakla araştırdığı günlük şifre geldi. Peki günlük şifre nasıl yazılır? 1 Ağustos 2024 günlük şifresi nedir? Şifreyi giren 1 milyon coin alıyor. İşte Hamster Kombat’ın günlük şifresi...

Hamster Kombat oyuncularının dört gözle beklediği günlük şifre geldi. Sadece şifreyi girerek bir milyon coin kazanabilirsiniz. Peki Hamster Kombat günlük şifre nedir, nasıl girilir?

Popüler oyun Hamster Kombat, günlük şifre uygulamasıyla oyunculara büyük ödüller kazandırmaya devam ediyor. 1 Ağustos 2024 tarihli günlük şifre, oyuncuların 1 milyon coin kazanmasına olanak tanıyor.

HAMSTER KOMBAT GÜNÜN ŞİFRESİ NEDİR?

Hamster Kombat 31 Temmuz 2024 günlük şifresi, hamster kombat günlük şifre - Köroğlu Gazetesi | Bolu son dakika haberler

Hamster Kombat Günlük Şifresi: "VAULT"

Hamster Kombat'ın 1 Ağustos 2024 tarihli günlük şifresi "VAULT" olarak açıklandı. Bu şifre, oyunun ana ekranındaki “Günlük Şifre” bölümüne girildiğinde 24 saat boyunca geçerli olup, oyunculara 1 milyon coin kazanma fırsatı sunuyor.

MORS ALFABESİ İLE ŞİFRE NASIL YAZILIR?

Hamster Kombat'ta günlük şifreyi girmek için mors alfabesini kullanmanız gerekiyor. Bugünün şifresinin mors alfabesiyle yazılışı ise şu şekilde:

V: ● ● ● ▬

A: ● ▬

U: ● ● ▬

L: ● ▬ ● ●

T: ▬

GÜNLÜK ŞİFRE NASIL KULLANILIR?

1 milyon coin kazandıran günlük şifreyi kullanmak için oyuncular, Hamster Kombat ana ekranında bulunan “Günlük Şifre” bölümüne dokunarak şifre giriş ekranına geçebilir. Günlük şifreyi girmek için kırmızı renkli alana uzun ve kısa dokunuşlarla mors alfabesi kullanılarak şifre yazabilirsiniz.

"—" işareti için ekrana yaklaşık 1 buçuk saniye basılı tutulması gerekiyor.

"•" işareti ise ekrana anlık dokunarak elde ediliyor.

Şifre doğru girilince oyuncular Hamster Kombat'ta 1 milyon coin kazanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN