Instagram'da fotoğraflara yazı eklemede yeni dönem! Artık böyle yapılacak, yeni düzenleme butonu eklendi

Instagram'da fotoğraflara yazı eklemede yeni dönem! Artık böyle yapılacak, yeni düzenleme butonu eklendi

Instagram, artık fotoğraflarınıza doğrudan gönderi düzenleyiciden metin eklemenize izin verecek. Doğrudan metin ve çıkartma ekleme özelliği eklendi. İşte detaylar...

Instagram, artık fotoğraflarınıza doğrudan gönderi düzenleyiciden metin eklemenize izin verecek, yani sadece metin eklemek için fotoğraflarınızı ayrı bir uygulamada düzenlemenize gerek kalmayacak.

YENİ METİN DÜZENLEYİCİ GELDİ

Bunun yanı sıra yine gönderi düzenleyiciden, bir fotoğrafın üzerine başka bir fotoğrafı çıkartma olarak eklemeniz de mümkün olacak. Yüklenecek bir fotoğraf seçildikten sonra kullanılabilecek yeni bir metin butonu yer alacak, buradan fotoğrafa metin ekleyebileceksiniz. Ayrıca ekranın sağ üst köşesindeki galeri düğmesine dokunarak çıkartma biçiminde ek görüntüler eklenebilecek.

Webrazzi'de yer alan habere göre, bu katmanlı fotoğrafa dokunduğunuzda, şeklini dikdörtgenden kareye, daireye, kalbe veya yıldıza değiştirebileceksiniz.

instagram-fotografa-yazi-ekleme-nasil-yapilir.jpg

FOTOĞRAFLARA YENİ YAZI TİPİ SEÇENEĞİ

Reels ve ve hikayeler için kullanılabilecek yeni yazı tipleri, animasyonlar ve efektlerin yanı sıra artık basitleştirilmiş bir metin aracı da mevcut. Kullanıcılar metin aracını açabilecek ve yeni yazı tipi seçeneklerini görmek için metin düğmesine dokunabilecekler. Bir yazı tipi seçildikten sonra, ayrı animasyonlar ve efektler eklenebilecek. Instagram'ın benimsediği yeni yazı tipi seçenekleri fotoğraflarda da kullanılabilecek.

Bu ayın başlarında Instagram, bir paylaşıma 20 adede kadar fotoğraf ve video koyma desteği eklemiş, ayrıca bir Instagram profiline şarkı ekleme özelliğini tanıtmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN