2024'ün en çok satan oyunu telefonlara geliyor! Beğeni rekoru kırmıştı, mobil sürüm için geri sayım başladı

2024'ün en çok satan oyunu telefonlara geliyor! Beğeni rekoru kırmıştı, mobil sürüm için geri sayım başladı

2024'ün en çok satan ve en çok oynanan yapımlarından biri olan Balatro, nihayet mobil platformlar için geliyor. Oyun, poker ve roguelike türlerinin benzersiz birleşimiyle büyük beğeni toplamıştı. İşte detaylar…

Geçtiğimiz yıl birçok AAA oyun, iOS platformunda büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Ancak, Balatro’nun mobil sürümü, bu trendi kırma potansiyeline sahip görünüyor. Poker temalı roguelike oyunu Balatro, bu ayın sonunda mobil oyuncularla buluşacak. 26 Eylül'de hem Apple App Store hem de Google Play Store'da yayımlanacak olan oyun, ayrıca Apple Arcade aboneleri tarafından da erişilebilir olacak.

yeni-proje-44.jpg

BALATRO: KART OYUNLARIYLA DOLUP TAŞAN BİR MACERA

ShiftDelete'de yer alan habere göre, Balatro, poker temasıyla roguelike mekaniklerini bir araya getiren yenilikçi bir yapım olarak dikkat çekiyor. İlk bakışta bu iki unsurun birleşimi alışılmadık gelebilir, ancak oyun, oyunculara eşsiz ve eğlenceli bir deneyim sunuyor. Profesyonel poker oyuncusu olmanıza gerek kalmadan, yasadışı kart kombinasyonları ve sinsi hamlelerle oyunda başarı sağlayabilirsiniz.

yeni-proje-43.jpg

DAHA FAZLA PLATFORM, DAHA FAZLA OYNANIŞ

Balatro, Nintendo Switch ve diğer birçok platformda milyonlarca kopya satışı gerçekleştirdi. Yayıncı Playstack ve geliştirici Localthunk, oyunu mobil platformlara taşıyarak daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Mobil versiyonunun en iyi kart oyunları listelerinde üst sıralarda yer alması bekleniyor. Kart oyunları meraklıları, Balatro’yu denemenin yanı sıra Clash Royale ve Marvel Snap gibi diğer popüler yapımları da keşfedebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN