Fiyatı 8 Bin TL birden düştü! 50 MP kamerasıyla cam gibi görüntü: Bu fiyata peynir ekmek gibi satılacak

Fiyatı 8 Bin TL birden düştü! 50 MP kamerasıyla cam gibi görüntü: Bu fiyata peynir ekmek gibi satılacak

Telefona vereceğim para hakkını versin diyenler bu fırsatı kaçırmasın! Fiyatı 8 bin TL birden düştü! Kamerasıyla herkesi cezbediyor. 50 MP kamerasıyla cam gibi görüntü! Bu fiyata peynir ekmek gibi satılacak...

Honor 200 Pro akıllı telefon, kısa bir süre önce kullanıcılarla buluştu ve dikkat çeken özellikleriyle beğeni topladı. Özellikle kamera performansı ve portre fotoğrafçılık konusundaki yetenekleriyle öne çıkan cihaz, şimdi yeni bir indirim kampanyası ile satışa sunuluyor.

HONOR 200 PRO ÖZELLİKLERİ

Honor 200 Pro, güçlü donanımı ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Qualcomm’un Snapdragon 8s Gen 3 işlemcisini kullanan telefon, 12 GB RAM ve Android 14 işletim sistemi ile hızlı ve akıcı bir performans sunuyor.

  • Ekran: 6,78 inç OLED ekran, 2.700 x 1.224 piksel çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip. Ayrıca, 4.000 nit ekran parlaklığı ile güneş ışığında bile net görüntü sunuyor.

  • Depolama: 512 GB dahili depolama kapasitesi ile geniş bir alan sunarak kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

KAMERA:

Honor 200 Pro

  • Arka Kamera: F/1.9 diyaframlı 50 megapiksellik ana kamera, optik görüntü sabitleme sistemi ile sarsıntısız fotoğraf ve videolar çekmenizi sağlıyor. 50 megapiksel telefoto kamera 2.5 kat optik yakınlaştırma yapabiliyor ve 12 megapiksel ultra geniş açı kamera ile geniş açılı çekimler yapılabiliyor.

  • Ön Kamera: 50 megapiksel ana ve 2 megapiksel derinlik kamerası ile selfie çekimlerinde üstün performans sunuyor.

  • Video: Saniyede 30 kare 4K video kaydı yapabilme özelliği ile profesyonel kalitede videolar çekmenizi mümkün kılıyor.

  • Pil: 5.200 mAh kapasiteli pil, 100 watt hızlı şarj özelliği sayesinde yaklaşık 40 dakikada tamamen şarj olabiliyor. Ayrıca, 66 watt kablosuz şarj özelliği de mevcut.

  • Güvenlik: Ekrana entegre parmak izi sensörü ile hızlı ve güvenli erişim sağlanıyor.

İNDİRİMLİ FİYAT

Honor 200 Pro, şu anda büyük bir indirim kampanyası ile satışa sunuluyor. Normalde 39.999 TL olan telefonun fiyatı, indirimle birlikte 31.999 TL’ye düşmüş durumda. Mobil cihazları kablosuz olarak şarj edebilme özelliği ile dikkat çeken bu telefon, kullanıcılarına hem teknoloji hem de tasarım açısından üstün bir deneyim sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN