Mourinho aradığı forveti sonunda buldu! Dzeko'nun pabucu dama atıldı. Konferans Ligi'nin gol kralı Fenerbahçe'ye imza atıyor

Mourinho aradığı forveti sonunda buldu! Dzeko'nun pabucu dama atıldı. Konferans Ligi'nin gol kralı Fenerbahçe'ye imza atıyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatları doğrultusunda transfer sürecini gerçekleştirmek isteyen sarı-lacivertlilerde forvet arayışı devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Mourinho aradığı forveti sonunda buldu! Dzeko'nun pabucu dama atıldı. Konferans Ligi'nin gol kralı Fenerbahçe'ye imza atıyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezon için çalışmalar başladı. Kadrosundaki eksik bölgeleri kapatmak isteyen sarı-lacivertliler, özellikle forvet hattını güçlendirmek istiyor. Bu doğrultuda harekete geçen Kanarya yılın transferini gerçekleştirmek üzere. Mourinho aradığı forveti sonunda buldu! Dzeko'nun pabucu dama atıldı. Konferans Ligi'nin gol kralı Fenerbahçe'ye imza atıyor.

MOURINHO ARADIĞI FORVETİ BULDU!

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Jose Mourinho ile çalışmalara başlayan sarı-lacivertliler forvet hattı için transfer mesaisini sıkılaştırdı. Özellikle takımdan Batshuayi'nin ayrılmasıyla şok yaşayan Kanarya bu sefer gözünü yıldız futbolcuya dikti. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Olympiakos forması giyen Ayoub El Kaabi için devreye girdi.

yeni-proje-2024-06-29t100734-903.jpg

DZEKO'NUN PABUCU DAMA ATILDI! GOL KRALI FENERBAHÇE'YE İMZA ATIYOR

Olympiakos ile Konferans Ligi'ni kazanan Ayoub El Kaabi için Yunan ekibinin sözleşme teklifi yaptığı ancak Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edildi. Jose Mourinho'nun da yıldız santrforu kadroda görmek istediği ve Fenerbahçe'nin kısa bir süre içerisinde bu transferi bitireceği de belirtildi. Ayoub El Kaabi bir dönem Süper Lig'de Hatayspor formasını da terletti.

yeni-proje-2024-06-29t100643-172.jpg

Ayoub El Kaabi geçtiğimiz sezon Olympiakos formasıyla 50 resmi maça çıktı. El Kaabi bu karşılaşmalarda 33 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN