İsmail Kartal'ın kurtarıcısıydı! Jose Mourinho 12 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'den gönderiyor. Arkadaşlarıyla vedalaştı

İsmail Kartal'ın kurtarıcısıydı! Jose Mourinho 12 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'den gönderiyor. Arkadaşlarıyla vedalaştı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekipte takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başladı. Gelen son haber taraftarları şoke etti. İsmail Kartal'ın kurtarıcısıydı! Jose Mourinho 12 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'den gönderiyor. Arkadaşlarıyla vedalaştı. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Jose Mourinho yönetimi ile çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Takımdan kimlerin gidip kalacağı merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu haber sonrası büyük şok yaşayacak. İsmail Kartal'ın kurtarıcısıydı! Jose Mourinho 12 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'den gönderiyor. Arkadaşlarıyla vedalaştı.

İSMAİL KARTAL'IN KURTARICISIYDI!

Fenerbahçe transfer çalışmalarını hızlandırdı. Mourinho yönetiminde antrenman çalışmalarına devam eden sarı-lacivertlilerde peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Ortaya atılan son iddialara göre, İsmail Kartal döneminin parlayan yıldızı olan İsmail Yüksek, Fransa devine transfer oluyor.

yeni-proje-2024-06-27t110135-096.jpg

12 MİLYON EUROLUK YILDIZ FENERBAHÇE'DEN AYRILIYOR

Fransızlar, Olimpik Lyon'un İsmail Yüksek için yeniden harekete geçtiğini ve Fenerbahçe'ye 10 milyon euroluk teklifte bulunacağını yazdı. Ligue 1 ekibi, devre arasında da İsmail için resmi teklif yapmış ancak yıldız oyuncu, 'Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında yalnız bırakamam' diyerek teklifi reddetmişti.

yeni-proje-2024-06-27t110156-649.jpg

Öte yandan İsmail Yüksek bu defa Lyon'un teklifine sıcak bakıyor. Bu transferde yaşanan sıcak bilgileri sizlerle tekrardan paylaşacağız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN