Galatasaray'dan Avusturyalı yıldıza kanca! Okan Buruk yönetime listeyi verdi: Dursun Özbek 40 milyon euroluk yıldızı getiriyor

Galatasaray'dan Avusturyalı yıldıza kanca! Okan Buruk yönetime listeyi verdi: Dursun Özbek 40 milyon euroluk yıldızı getiriyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Kadro kalitesini bozmadan ek takviyelerde bulunmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, transfer mesaisini sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk özellikle orta sahaya ek takviyede bulunmak isterken sıcak bir gelişme yaşandı. Galatasaray'dan Avusturyalı yıldıza kanca! Okan Buruk yönetime listeyi verdi. Başkan Dursun Özbek 40 milyon euroluk yıldızı getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluk elde eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılı ekip transfer mesaisini sürdürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'dan Avusturyalı yıldıza kanca! Okan Buruk yönetime listeyi verdi. Dursun Özbek 40 milyon euroluk yıldızı getiriyor.

GALATASARAY'DAN AVUSTURYALI YILDIZA KANCA

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Avrupa kupalarında başarılı olmak isteyen Aslanlar güçlü bir kadronun kurmanın peşinde. Özellikle orta sahaya ek takviyeler yapmak isteyen Okan Buruk, 2024'e damga vuran Avusturyalı yıldıza kancayı taktı. Takvim'de yer alan habere göre Galatasaray, Avusturya Milli Takımı ile Euro 2024'te müthiş bir performans sergileyen Marcel Sabitzer için harekete geçti.

yeni-proje-2024-06-27t100740-351.jpg

DURSUN ÖZBEK 40 MİLYON EUROLUK YILDIZI GETİRİYOR

Cimbom, 30 yaşındaki oyuncunun transferi için maddi şartları masaya yatıracak. Sabitzer transferi şimdilik zor gözükse de Galatasaray, Euro 2024 sonrasında Alman ekibiyle resmi temaslara başlayacak. 8 ve 10 numara oynayabilen Sabitzer geride kalan sezonda 43 karşılaşmada forma giydi. 7 gol atarken 10 da asist yaptı.

yeni-proje-2024-06-27t100757-519.jpg

Dortmund dışında Bayern Münih, Manchester United, Leipzig, Rapid Wien ve Admira Wacker takımlarının formasını giyen Sabitzer, 79 kez milli olurken 17 de gol attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN