Galatasaray'da Jelert krizi! Bu kadarını kimse beklemiyordu: Bunun hesabını kim verecek?

Galatasaray'da Jelert krizi! Bu kadarını kimse beklemiyordu: Bunun hesabını kim verecek?

Okan Buruk yönetiminde 5. yıldıza ulaşmayı hedefleyen Galatasaray'da Elias Jelert krizi yaşanıyor.

Galatasaray'ın 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Danimarkalı savunma oyuncusu Elias Jelert hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Aslan'ın yeni transferi hakkında ortaya atılan iddia sarı-kırmızılı camiada adeta şok etkisi yarattı. Süper Lig'in 4. hafa karşılaşmasında yarın akşam sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Galatasaray'da Elias Jelert şoku yaşanıyor.

Son haftalardaki formsuzluğu nedeniyle Danimarkalı oyuncuya yönelik eleştiriler artarken genç yeteneğin transferi konusunda Galatasaray scout ekibi ve teknik heyetin olumsuz rapor verdiği iddia edildi.

Söz konus bu iddia, görevinden istifa eden Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün istifasıyla ilişkilendirildi.

Scout ekibinin 'olumsuz' raporuna karşılık bu transferin nasıl onaylandığı ve Cenk Ergün'ün bu süreçteki rolü merak konusu oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar söz konusu bu iddialar hakkında "Bunun hesabını kim verecek?" yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN