Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı: Sonbahar geldi, yazlık giysilere veda

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı: Sonbahar geldi, yazlık giysilere veda

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, bugün birçok ilde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Özellikle İstanbul, Ankara ve Sakarya gibi büyük şehirlerde yaşayan vatandaşlar için sel ve su baskını riski bulunuyor. Yetkililer, vatandaşları olası olumsuzluklara karşı dikkatli olmaya ve gerekli önlemleri almaya davet etti.

Sıcak yaz günleri yerini sonbahara bıraktı. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, ülkemizin büyük bir bölümü bugün parçalı bulutlu olacak. Ancak Marmara'nın kuzeydoğusu, Akdeniz'in Toroslar Mevkii, İç Anadolu'nun kuzeyi (Sivas hariç), Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kütahya, Osmaniye, Adana ve Hatay çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Vatandaşlar, özellikle bu illerde yaşayanlar, ani sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmalı.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da ise öğleden sonra yağmur bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, yurdun güney ve doğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

18 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ

haritatahmingun5.png

19 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ

haritatahmingun4.png

20 EYLÜL CUMA GÜNÜ

haritatahmingun5.png

21 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5.png

22 EYLÜL PAZAR GÜNÜ

haritatahmingun4.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN