Galatasaray yeni golcüsünü İngiltere'de buldu! 107 gol 39 asist: Gol makinesi imzayı atıyor...

Galatasaray yeni golcüsünü İngiltere'de buldu! 107 gol 39 asist: Gol makinesi imzayı atıyor...

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen Galatasaray, yeni golcüsünü İngiltere'de buldu.

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile anlaşarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Galatasaray, hücum hattına bir takviye daha yapma kararı aldı. Aslan, yeni golcüsünü İngiltere'de buldu.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Galatasaray, yeni sezonda da şampiyonluğa ulaşmayı ve 5. yıldızı takmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

A Spor'un İngiliz basınından derlediği habere göre; Galatasaray, Championship ekibi Blackburn Rovers formasını terleten İrlandalı golcü Sammie Szmodics ile ilgileniyor. Sarı-kırmızılı ekibin 28 yaşındaki golcü oyuncu için teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.

28 yaşındaki İrlandalı golcünün Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Sammie Szmodics - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Geçen sezon Blackburn forması altında 48 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, bu karşılaşmalarda 33 gol 4 asiste imza attı. Tecrübeli golcü futbol kariyeri boyunca ise 355 karşılaşmada görev alırken 107 gol 39 asiste imza attı. İrlandalı golcü oyuncunun güncel piyasa değerinin 7 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN