Galatasaray turnayı gözünden vurdu! Barış Alper Yılmaz İngiliz devine transfer oluyor. Dursun Özbek kasayı doldurup taşıracak

Galatasaray turnayı gözünden vurdu! Barış Alper Yılmaz İngiliz devine transfer oluyor. Dursun Özbek kasayı doldurup taşıracak

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde takımdan gidecek isimler netleşirken sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım ile adeta şov yapan Barış Alper Yılmaz ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray turnayı gözünden vurdu! Barış Alper Yılmaz İngiliz devine transfer oluyor. Başkan Dursun Özbek kasayı doldurup taşıracak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluk elde eden Galatasaray'da transfer mesaisi sürüyor. Yaz transfer dönemini hızlı geçiren sarı-kırmızılı ekip bu sefer dört ayak üstüne düştü. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım ile performansının zirvesine ulaşan Barış Alper Yılmaz yuvadan uçuyor. Taraftarlar bu ayrılık ile şaşkınlık geçirecek. Galatasaray turnayı gözünden vurdu! Barış Alper Yılmaz İngiliz devine transfer oluyor. Dursun Özbek kasayı doldurup taşıracak.

GALATASARAY TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde çalışmalara devam eden sarı-kırmızılılarda takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise herkesi şaşkına çevirdi. Takvim'in haberine göre; EURO 2024'te boy gösteren milli yıldız Barış Alper Yılmaz, İngiliz ekibi Brighton'ın markajından kurtulamıyor.

yeni-proje-2024-06-27t115049-724.jpg

İNGİLİZ DEVİ RADARINA ALDI! DURSUN ÖZBEK KASAYI DOLDURUP TAŞIRACAK

Galatasaray forması ile geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergileyen genç yıldız EURO 2024'te Brighton scoutları tarafından yakından takip ediliyor. İngiliz ekibinin önümüzdeki günlerde genç yıldız için için resmi temaslara başlayacağı öğrenildi.

yeni-proje-2024-06-27t115027-536.jpg

Barış Alper Yılmaz, geride bıraktığımız sezon Galatasaray formasıyla 57 maçta forma giydi. 24 yaşındaki milli futbolcu, bu karşılaşmalarda 7 gol ve 12 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN