Galatasaray ilk bombayı patlattı! Aslan transferi resmen açıkladı...

Galatasaray ilk bombayı patlattı! Aslan transferi resmen açıkladı...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Aslan, ilk bombayı resmen patlatarak taraftarlarını heyecanlandırdı.

Süper Lig'de Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez mutlu sona ulaşarak taraftarlarını sevindiren Galatasaray, bombayı patlattı. Aslan, yaz transfer dönemindeki ilk transferini resmen açıkladı.

Geçtiğimiz sezon elde ettiği 102 puan ile tarihi bir şampiyonluk yaşayan Galatasaray, yaz transfer döneminde ilk bombayı patlattı. Sarı-kırmızılı ekip, geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Faslı golcü Hakim Ziyech'i kadrosuna kattı.

Galatasaray, 31 yaşındaki Faslı orta saha oyuncusu Hakim Ziyech ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten KAP’a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilldi:

"Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech’in geçici transfer sözleşmesinde yer alan bedelsiz satın alma opsiyonu şartları oluştuğundan kesin transferi bedelsiz olarak gerçekleşmiştir. Futbolcuya 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir"

Ziyech, geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı formayla ligde 18 maça çıkarken, 6 gol ve 3 asistlik bir performans sergilemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN