Derbinin VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun

Derbinin VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak 2024 Turkcell Süper Kupa maçında VAR hakemi olarak Mustafa İlker Coşkun görev alacak.

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak 2024 Turkcell Süper Kupa müsabakasında VAR hakemi olarak Mustafa İlker Coşkun görev yapacak.

2023-24 sezonu şampiyonu Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası’nda mutlu sona ulaşan Beşiktaş bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak ve 20.45'te başlayacak maçın VAR hakemi belli oldu. Mücadelede Mustafa İlker Coşkun VAR, Ceyhun Sesigüzel ve Onur Özütoprak da AVAR olarak görev yapacak.

Karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Volkan Ahmet Narinç yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN