Hakan Çalhanoğlu Inter'den ayrılıyor! Dev talip

Hakan Çalhanoğlu Inter'den ayrılıyor! Dev talip

Inter'de futbol hayatına devam eden milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'na dev talip. Hakan Çalhanoğlu gelecek tekliflere sıcak bakarken, Inter ise arayışlara başladı.

A Milli Takımımızın kaptanı Hakan Çalhanoğlu ile ilgili İtalya'dan önemli bir iddia atıldı. Inter'de forma giyen Hakan, için dev kulüpler sırada.

İtalyan basınından TuttoMercatoWeb'in haberine göre Bayern ve diğer Avrupa kulüplerinin Hakan ile ilgilendiği söyleniyor. Milli yıldız her ne kadar takımında mutlu olsa da iyi bir teklif sonucunda takımdan ayrılabilir.

INTER ARAYIŞLARA BAŞLADI

Geçen yaz Hakan Çalhanoğlu için konuşulan rakam 70 milyon Euro olurken böyle bir teklif gelmesi halinde de paranın belli bir kısmı bütçeyi dengelemek için Oaktree'ye gidecek.

Hakan Çalhanoğlu'nun takımdan ayrılması halinde yerine kimin geleceği henüz belli olmazken Inter'de orta saha arayışı başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN